ا.ا ادعای حضور گروه‌های هراس‌‌افگن در کشور را نادرست خواند

امارت اسلامی بار دیگر نگرانی کشورها را از حضور گروه‌های هراس‌افگن در افغانستان، بی‌بنیاد می‌داند و می‌گوید که هیچ گونه شواهدی وجود ندارد که خاک افغانستان به کشورهای دیگر تهدید باشد.

هند و پاکستان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد از حضور گروه‌های هراس‌افگن در افغانستان ابراز نگرانی کرده‌اند.

بلال کریمی، معاون سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید که نگرانی درباره حضور گروه‌های مانند لشکر طیبه و جیش محمد برخاسته از اطلاعات نادرست این کشورها است و افغانستان منافع هیچ کشوری را تهدید نمی‌کند.

بلال کریمی گفت: «هیچ نوع اسناد و شواهدی وجود ندارد که گویا از خاک افغانستان کشورهای دیگر و منافع کشورهای دیگر تهدید می‌شود پس در این مورد باید گفت که نگرانی‌ها و ابرازات که در این عرصه صورت می‌گیرد مبتنی بر معلومات نادرست می‌باشد و امیدواری ما این است که واقعیت‌های عینی کشور ما درک شود.»

پیش از این، چندین کشور با نگرانی از این موضوع، از جامعه جهانی خواسته اند که در باره حضور فعالیت‌های هراس‌افگنی در افغانستان اقدام جدی کند.

نماینده هند در سازمان ملل متحد، گفته است: «در قطعنامه ۲۵۹۳ شورای امنیت ملی بیان شده است که قلمرو افغانستان نباید برای پناه دادن به برنامه‌ریزی، آموزش یا تامین مالی حمله‌های تروریستی به ویژه افراد و نهادهای تروریستی از جمله لشکر طیبه و جیش محمد که توسط شورای امنیت سازمان ملل شناسایی شده است، استفاده شود.»

عامر خان، معاون نماینده پاکستان در سازمان ملل متحد، در این باره گفته است: «ما باید یک استراتیژی جامع ضد تروریزم ایجاد کنیم و پاکستان با احترام به حاکمیت و قلمرو افغانستان از تلاش‌های مبارزه با تروریزم حمایت خواهد کرد.»

دیدگاه‌های آگاهان مسایل سیاسی و نظامی در باره فعالیت‌های هراس‌افگنی گوناگون استند.

محمد سلیم پیگیر، آگاه مسایل سیاسی، گفت: «اگر در افغانستان گروه‌های وجود داشته باشد بنا آنها تربیه شده همین کشورهای استند که به هر نام بالای افغانستان ادعا می‌کنند اونها باید بدانند چیزی که کشت کردین خودشان درو می‌کنند.»

محمد زلمی افغان‌یار، آگاه مسایل نظامی، می‌گوید: «یک برنامه و پالیسی مدون و سیستماتیک را به پیش ببرند که کشورهای منطقه و فرامنطقه از اوضاع افغانستان ابراز نگرانی نکنند.»

پیش از این نیز امارت اسلامی حضور گروه‌های هراس‌افگن را در افغانستان رد کرده و تاکید ورزیده است که هرگز اجازه داده نخواهد شد تا از خاک افغانستان ضد کشورها کار گرفته شود.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x