بازی پایانی در افغانستان!

حمله تروریستی به مکتب دخترانه در کابل دو سوال بوجود می آورد. چه کسی پشت این جنایت وحشتناک است و دلایل آن چیست؟ در مورد اول، هیچ کس مسئولیت را بر عهده نگرفته است. دولت افغانستان طالبان را مقصر دانسته است كه دست داشتن در آن را انكار و این حمله را محكوم كرده است!

داعش نیز حملات تروریستی را در کابل و سایر مناطق افغانستان انجام داده و با وجود از دست دادن سرزمین های زیادی در طول ماه ها، توانایی حمله خود را حفظ کرده است!

احتمال مقصر بودن طالبان بسیار بالاست. هیچ دلیلی برای باور کردن حرف طالبان وجود ندارد، خصوصا وقتی آنها با پایان مهلت خروج اول می تهدید به حملات ترویستی کردند!

آنها می دانند که در یک انتخابات پیروز نخواهند شد و اعتقادی به دموکراسی ندارند. آنها می خواهند افغانستان را با زور کنترل کنند و قوانین مورد نظر خود را برقرار کنند!

اینکه آیا آنها بتوانند این کار را انجام دهند به ویژگی های جنگی نیروهای امنیت ملی و دفاعی افغانستان و پشتیبانی ایالات متحده و ناتو از آنها بستگی دارد!

ارتش ملی افغانستان نیرویی سرسخت در نبرد ظاهر شده است که قادر به مقابله با طالبان و سایر سازمان های تروریستی است که با آن روبرو است. مخصوصا نیروهای ویژه موفق بوده اند!

اما واقعیت سخت این است که با وجود تلاش های نیروهای افغان، طالبان علاوه بر تحمیل شکست های سنگین به سربازان افغان، کنترل خود را بر بخشهای بزرگ ساحات افغانستان و برخی از شهرها گسترش داده اند!

این امر اهمیت ادامه کمک های آمریکا را نشان می دهد. جدا از سخت افزارهای نظامی، نیاز به بودجه نیز وجود دارد! ادامه پشتیبانی هوایی نیز بسیار حائز اهمیت می باشد!

واضح است که نتیجه نظامی در افغانستان و سرنوشت افغانستان در ابهام قرار دارد. همه نشانه ها حاکی از آن است که طالبان تمام قصد خود را برای تحمیل مجدد سیستم اقتدارگرای قرون وسطایی استبدادی خود دارند که افغانستان را به زندان تحت کنترل فرماندهان آنها تبدیل کرده بود.

هند نیز باید مراقب این امر باشد. طالبان به طور فعال توسط جیش محمد و لشکر طیبه در حال تبلیغ تروریسم علیه هند بوده اند. آیا اکنون یک سیاست منسجم برای پاسخگویی به این چالش وجود دارد؟
نورث لاینز
۲۰۲۱/۱۵/۵

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x