امریکا در 7 اکتبر 2001 با نیروهای ناتو به قبرستان امپراتوری ها (افغانستان) حمله کرد، دلیل ظاهری آن حذف تروریست ها به اصطلاح آنها بود و دلیل دیگر اجرای اصول دموکراتیک در کشور اسلامی مانند افغانستان بود، که شاه امان الله خان نیز برای دموکراسی تلاش کرد، اما با شکست روبرو شد؛ چون اینجا یک کشور اسلامی است. غیر از اسلام چیزی را قبول ندارد.
جنگ صلیبی هدایای زیادی را برای کشور ما به ارمغان آورد. چون دموکراسی بود، همه چیز در آن آزاد بود، پسر دست دختر را میگرفت و دست در دست هم در سرک های کابل راه می رفتند، در حالی که لباس هایشان کاملاً غربی بود، چرا راه می رفتند؟ برای ترغیب قلب افغانها به سمت دموکراسی. آنها این کار را برای ترویج دموکراسی انجام میدادند. این رویه در جامعه افغانستان منفور بود، الان هم اگر کسی با حجاب اینطور برود، با شک به آن نگاه می کنم.
همچنین دموکراسی با خود پیام، شعار و هدیه آزادی بیان را به همراه داشت که آن هم هدیه بسیار بدی بود، هیچ رسانه ای نمی توانست چیزی بدون اجازه دولت پخش کند اما تمام رسانه ها هرچیز خلاف اسلام را پخش میکردند، هرچیز خلاف دین را پخش میکردند، اما هیچ کس نمی توانست در مورد جهاد که هنوز بر بسیاری از دموکراسی ها تأثیر می گذارد صحبت کند، از پایان آزا ی بیان بسیار شکایت میکنید که دیگر آزادی بیان به پایان رسیده است. اسلام اصول خوب و عالی برای آزادی بیان دارد و نمونه های طلایی زیادی دارد!
انتخابات یکی دیگر از اصول دموکراسی است، حاکمان قبلی با کمک صلیبی ها برای این کار تبلیغات زیادی کردند، اما این اصل نتیجه بدی هم داشت، ماهها ماهها نتایج آن معلوم نمیشد و زمانیکه اعلام میشد کسی آنرا قبول نداشت! بنابراین این نیز یک هدیه بسیار بد بود. اسلام اصول انتصاب و انتخاب امیرالمومنین را مقرر داشته است، بر این اساس تعیین ایشان لازم است.
برای تعلیمات عصری در جمهوری تبلیغات زیادی صورت گرفت، اما کمر شان برای دروس دینی شکسته بود، مکاتب و پوهنتون های خصوصی برای تدریس علوم عصری ساخته شد که هزینههای بالایی از شاگردان و محصلین میگرفتند اما نصاب شان از اول هم درست نبود هرکس که پوهنتون ساخته بود، به خواست خود برای آن نصاب تعیین کرده بود.
حتی اکنون نیز فارغ التحصیلان پوهنتون های معروفی را می بینم که مهارت ها و صلاحیت های آنها به اندازه شاگردان صنف دهم هم نیست. تعلیم و تربیت خصوصی یکی دیگر از موهبت های بیست سال دموکراسی بود.
بیحجابی یکی دیگر از موهبت های دموکراسی بود که به مراکز ولایات سرایت کرده است، اگر حجاب در ولایات وجود داشته باشد، اکنون وجود دارد، اما در کابل بزرگ هنوز وجود ندارد و بسیاری از زنان به حجاب اهمیت نمی دهند.
دشمنان اسلام نیز بدی حجاب را توصیف می کنند. چرا مهم است که هر کس (هر زنی) خود را بپوشاند، هر زنی باید به به رسم خود، خود را بپوشاند، چه با چادری باشد و چه یک پوشش بلند؟ اما پنهان نگه داشتن خود مفید است.
منبع: روزنامه ملی انیس