ترمپ خواهان استعفای جنرال‌های دخیل در خروج از افغانستان می‌شود

دونالد ترمپ رئیس‌ جمهور منتخب ایالات متحده اعلام کرده است که از تمام جنرال‌هایی که در روند خروج نیروهای امریکا از افغانستان در ماه اگست ۲۰۲۱ میلادی دخالت داشتند، خواهد خواست تا «قبل از ظهر روز تحلیف، استعفا دهند».

این تصمیم آقای ترمپ در زمانی اتخاذ می‌شود که انتقادهای زیادی از نحوه مدیریت و اجرای روند خروج از افغانستان در داخل امریکا و جهان مطرح شده است.

بر اساس گزارش مجله پولیتی‌ زوم که یک مجله خبری مستقل با تمرکز بر افشای فساد و نادرستی‌های موجود در سیاست‌های واشنگتن و پوشش اخبار سیاسی از یک دیدگاه لیبرال و مترقی است، تیم انتقالی ترمپ در حال بررسی پیش‌نویس یک فرمان اجرایی است که یک «هیئت نظامی» از کارکنان ارشد نظامی بازنشسته را با قدرت بازبینی افسران سه و چهار ستاره تشکیل دهد تا برکناری هر کدام که مناسب برای رهبری شناخته نشود را پیشنهاد کند.

بر اساس این گزارش، اگر دونالد ترمپ این فرمان را تائید کند، برکناری جنرال‌هایی که «فاقد ویژگی‌های رهبری لازم» شناخته می‌شوند را سرعت می‌بخشد.

در این گزارش آمده است که به عنوان فرمانده کل قوا، آقای ترمپ می‌تواند هر افسر نظامی را به اختیار خود اخراج کند؛ اما هیئت خارجی که اعضای آن را خودش منصوب می‌کند، ساختار عادی پنتاگون را دور می‌زند و به سراسر ارتش این پیام را می‌فرستد که قصد دارد تعداد زیادی از جنرال‌ها را برکنار کند.

در پیش‌نویس این فرمان آمده است که هدف آن، ایجاد بازبینی‌ای است که «روی توانایی رهبری، آمادگی راهبردی و تعهد به برتری نظامی» تمرکز دارد.

اما این پیش‌نویس مشخص نمی‌کند که افسران باید چه کاری انجام دهند یا چه چیزی را ارائه دهند تا نشان دهند که به این معیارها برابر هستند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x