حمله تند روزنامه‌نگار صهیونیست به نتانیاهو/ وقتی نیروهای حماس در غزه رژه رفتند، شکست ما عیان شد/ وقت آن است که نتانیاهو به شکست خود اعتراف کند

انتقادات گسترده از سران رژیم صهیونیستی و مشخصا نتانیاهو از سوی کارشناسان و تحلیلگران صهیونیست ادامه دارد. طی یک ماه اخیر و به دنبال افزایش تلفات و صدمات ناشی از جنگ، بدون داشتن دستاورد مشخص، شدت حملات داخلی علیه نخست وزیر و دولت این رژیم افزایش قابل توجهی داشته است. همچنین منعقد شدن آتش بس و مشخص شدن سطح ناکامی ارتش رژیم صهیونیستی در نابود کردن نیروهای مقاومت، به این مسئله بیش از پیش دامن زده است.

یوسی هدر، روزنامه نگار صهیونیست در گزارشی شدیداللحن ابتدا به یک سخنرانی بدون قید نام سخنران آن اشاره می کند:

“من هرگز چنین تجسمی از مسئولیت را در زندگی‌ام ندیده‌ام. مسئولیت صرفاً بیان نام آن نیست؛ مسئولیت به عهده گرفتن است، یعنی پذیرش تمامی جوانب آن. زمانی که شکست در جنگ این‌قدر گسترده و اساسی باشد و بخش‌هایی از اسرائیل زیر آتش موشک‌های روزانه قرار گیرد، گام ضروری و بدیهی تغییر نخست‌وزیر است. اگر مفهوم مسئولیت معنایی داشته باشد، نخست‌وزیر نیز باید برود… با امتناع از ترک سمت خود، نخست‌وزیر از پذیرش مسئولیت فرار می‌کند. آقایان، همین بهانه‌ها هم کمکی نمی‌کند… تلاشی که اکنون شاهد آن هستیم برای انداختن مسئولیت بر دوش مردم، مخالفان و دیگران، فایده‌ای نخواهد داشت. آقای نخست‌وزیر، ما جنگ نکردیم؛ شما جنگ کردید و مدیریت آن به عهده شما بود. شما تیپ، لشکر، پشتیبانی هوایی و بسیج یا عدم بسیج نیروهای ذخیره را مدیریت نکردید.”

این روزنامه نگار عبری زبان در ادامه نوشت: نخست‌وزیری که نتواند ارتش را در جنگ مدیریت کند، باید مسئولیتش را بپذیرد و استعفا دهد. اما سخنران اینجا کسی نیست جز نخست‌وزیر کنونی، بنیامین نتانیاهو، که پس از جنگ دوم لبنان، به شدت ایهود اولمرت، نخست‌وزیر وقت، را مورد انتقاد قرار داد. در مقایسه با جنگ دوم لبنان، فاجعه ۷ اکتبر به‌طور قطع ده‌ها برابر بزرگ‌تر بوده است. با این حال، نتانیاهو هنوز حاضر به پذیرش مسئولیت خود نشده است.

یوسی هدر با اذعان به شکست در غزه، گفت: متأسفانه، نتانیاهو و دولتش در تبدیل دستاوردهای نظامی به دستاوردهای سیاسی به شدت شکست خوردند و همچنان در آب تیره سیاست های فاسد و در تلاش های مذبوحانه برای جلوگیری از سقوط دولت خود، حتی به قیمت انفعال سیاسی، غوطه ور شدند. شکست کامل در مقابله با حماس در غزه رسانده است. وقتی نیروهای حماس در زمان تبادل و آزاد کردن اسرا، با آنها تا صحنه تبادل همراه شده و کنترل خود بر نوار غزه را نشان دادند، خود گواه این مسئله است (شکست در غزه). او اکنون نه تنها تلاش می کند تا از مسئولیت و سرزنش دیگران فرار کند، بلکه با تمام توان تلاش می کند تا از تشکیل یک کمیسیون تحقیق دولتی جلوگیری کند.

او در پایان خاطر نشان کرد: استعفای هرتزی هالوی از ریاست ستاد ارتش رژیم صهیونیستی، به تلاش دولت وحشتناک نتانیاهو برای کودتا سرعت می بخشد. به ترس بزرگ از کودتا، اکنون این ترس اضافه شده است که یک رئیس ستاد جدید در راس ارتش اسرائیل منصوب شود که به راحتی قابل نفوذ،‌تحریک و فاقد تفکر مستقل باشد. بنابراین، دولت در تاریکی به مانورهای پلیدانه خود ادامه می دهد و دستان مخالفان برای جلوگیری از آن ضعیف است. به نظر می رسد که اکنون مردم ساکن در اسرائیل (سرزمین‌های اشغالی) بدون هیچ شک و شبهه ای میدانند که چه کسی باید در صف استعفا باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x