در جنگ به دنیا آمد و در جنگ شهید شد

مسئله فلسطین یک مسئله اسلامی است، حاکمان کل جهان باید در کنار فلسطینی ها بایستند، اما متأسفانه این کار را نمی کنند، در حالیکه همه مسیحیان(غرب) در کنار یهودیان (صهیونیست ها) ایستاده اند. فقط حماس و چندین جنبش جهادی در برابر صهیونیست های اشغالگر ایستاده اند و حتی حزب و دولت محمود عباس با صهیونیست ها روابط خوبی دارند.

البته مشخص است که یهودیان با حماس و جریانات دیگر دشمنی زیادی دارند، زیرا شیخ احمد یاسین، بنیانگذار حماس را به شهادت رساندند، سپس یکی دیگر از رهبران حماس، عبدالعزیز رنتیسی را به شهادت رساندند و این سلسله شهادت ها ادامه یافت. در تابستان امسال رئیس دفتر سیاسی حماس شهید اسماعیل هنیه رحمه الله را در ایران به شهادت رساندند و یحیی سنوار قهرمان و نام آور را نیز روز چهارشنبه به شهادت رساند.

یحیی سنور نام دارد و در 29 اکتبر 1962 در خان یونس به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی خود را در قریه خود و تحصیلات عالی را در دانشگاه اسلامی غزه گذراند و در رشته ادبیات عرب مدرک گرفت.

او رئیس دفتر سیاسی غزه و همچنین رهبر الجهاد و دعوت (مجد) بود که در سال 1985 تأسیس شد. شهید سنوار چندین بار توسط صهیونیست های اشغالگر به زندان افتاد اما دوباره آزاد شد. وی همچنین طراح عملیات طوفان الاقصی در روز 7 اکتوبر بود که در آن 1200 صهیونیست کشته و 240 نفر به اسارت درآمدند.

همچنین رهبری کتائب القسام به عهده شهید یحیی سنوار بود و سپس رهبری دفتر سیاسی به او سپرده شد. شورای حزب جهادی حماس 18 عضو را برای دفتر سیاسی انتخاب می کند که از یک رئیس و یک معاون تشکیل می شود.

می گفت: اگر از مرگ می ترسم، از مرگ در رختخواب، مرگ از سکته مغزی، مرگ در اثر سکته قلبی و مرگ در حادثه رانندگی می ترسم پس این امید ماست که همیشه از پروردگار متعال می خواهم ، خون و جان ما از یک شهید کوچک گرانبهاتر نیست، خون و جان ما قربان دین و کشور و مقدسات باد.

اگر یکی از یحیی سنور شهید شود صدها نفر دیگر به دنیا می آیند و جهاد و مبارزه پیشینیان را گرم نگه می دارند.

منبع: انیس

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x