راس ویلسن: سکوت طالبان بی تفاوتی این گروه در برابر غیرنظامیان است

انتقاد مقام‌های امریکایی‌ بر طالبان به خاطر عدم آغاز گفت‌وگوهای معنادار صلح افزایش یافته است.
راس ویلسن شارژدافیر و سرپرست سفارت امریکا در کابل شام دیروز دوشنبه (۴ اسد) در حساب توییترش نوشته که سکوت طالبان در برابر آغاز مذاکرات معنادار صلح بی‌تفاوتی این گروه را در مقابل غیرنظامیان افغان نشان می‌دهد.

راس ویلسن گفته که هر روز در افغانستان خون بیشتر ریخته و این کشور بیشتر ویران می شود. او افزوده که با اشتراک در مذاکرات می‌توان جلو خونریزی و ویرانی را گرفت.

آقای ویلسن از چند روز به این‌سو، در توییت هایش به طور متواتر خواستار آتش‌بس شده و از طالبان خواسته که خشونت را فوراً متوقف کنند.

او در توییت دیگرش به ارقام تلفات غیر نظامیان در شش ماه اول سال اشاره کرده که در گزارش دفتر هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان “یوناما” انتشار یافته است.

او این را که ۳۲ درصد تلفات ملکی در افغانستان را کودکان تشکیل داده ، دلخراش کننده خوانده است.

همزمان، فرسنگ‌ها دورتر از کابل لیندسی گراهام سناتور امریکایی از حزب جمهوریخوا حمایت نیروهای هوایی امریکا از قوت‌های افغان را در پیروزی بر گروه طالبان ضروری دانسته است.

گراهام روز یکشنبه در توییترش نوشته که خرسند است، امریکا نیروهای امنیتی و دفاعی افغان را حمایت هوایی می کند. به گفته او اگر چنین ادامه یابد، حکومت افغانستان هم در میدان جنگ و هم در میز مذاکره بر طالبان موفقیت بدست می‌آورد.

لیندسی گراهام افزود، اداره رئیس جمهور بایدن باید طالبان را بفهماند که حمایت امریکا از قوای افغان بدون وقفه دوام خواهد کرد.

این سناتور پیشتاز حزب جمهوریخواه امریکا همچنان این نگرانی را ابراز داشت که اگر حمایت نیروهای هوایی امریکا نباشد، زنان افغان روزهای پُر خطری را در پیش خواهند داشت.

سناتور لیندسی گرام، با این سخنان دیروز دوشنبه جنرال کنت مکنزی قوماندان فرماندهی مرکزی ایالات متحده در شرق میانه “سنتکام” همزمان است که از دوام حملات هوایی به حمایت از نیروهای امنیتی و دفاعی افغان اطمینان داده: “ایالات متحده حملات هوایی خود در حمایت از نیروهای افغانستان را در روزهای اخیر افزایش داده و ما آماده‌ایم که سطح این پشتیبانی را در صورت ادامه حملات طالبان بالاتر ببریم.”

این مقام ارشد نیروهای امریکایی افزود، روزهای دشواری در پیش است، اما مسیری هم است که این جنگ را به سوی یک توافق سیاسی هدایت می‌کند.
ازادی رادیو
۲۰۲۱/۲۷/۷

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x