سیگار: تعداد محدودی از اعضای اردوی پیشین با گروه های مسلح ضد امارت اسلامی یکجا شده اند

سیگار در این گزارش ماهه که به کانگرس ارائه شده است، گفته که تعداد محدودی از اعضای اردو پیشین افغانستان به گروه های مسلح ضد امارت اسلامی مانند داعش، مقاومت و گروه های به نام آزادی افغانستان پیوسته اند. در بخشی از این گزارش آمده است:« در سه ماه گذشته تعداد محدودی از نیروهای اردو پیشین افغانستان به گروه داعش، مقاومت و تعداد بسیار محدودی به گروه به نام آزادی افغانستان پیوسته اند. تاکنون معلوماتی در دست نیست که نیروهای اردو پیشین در سه ماه گذشته به کشورهای دیگر فرار کرده اند یا خیر؟»

وال استریت ژورنال نیز در نوامبر سال گذشته گفته بود که اعضای اردو پیشین افغانستان با گروه های مسلح ضد امارت اسلامی یکجا می شوند ، اما اکنون سیگار تعداد محدودی را نشان می دهد. در گزارش سیگار گفته شده، با وجود اینکه امارت اسلامی هنوز توسط هیچ کشوری به رسمیت شناخته نشده است، اما مشغول تقویت روابط با سایر کشورها به ویژه کشور های منطقه است.

در بخشی از این گزارش آمده است:« بر اساس معلومات سازمان ملل، طالبان در سه ماه گذشته روابط اقتصادی و سیاسی خود را با کشورهای منطقه تسریع کرده است. اگرچه هیچ کشوری طالبان را به رسمیت نشناخته است، اما برخی از آنها در کشورهای خود دیپلومات های طالبان را پذیرفته اند.»

در این گزارش تفصیلی ۳ ماهه، به اقدامات امارت اسلامی نیز اشاره شده که هدف آن تقویت اداره منطقه ای در ولایات یاد شده است. بر اساس این گزارش، به جای شوراهای ولایتی، شوراهای علما تشکیل شده که مسوولیت آن به عهده وزارت ارشاد، حج و اوقاف است.

بخشی از گزارش:« سازمان ملل متحد می‌گوید که طالبان به‌منظور فعال‌سازی و تقویت ادارات دولتی، رییسان پیشین را برکنار کرده و در عوض افراد خود را جایگزین آنها کرده‌اند تا مسايل داخلی را حل کنند. به جای شوراهای ولایتی، شوراهای علما برای نظارت بر فعالیت ادارات ولایتی ایجاد شده است.»

وزارت امور خارجه امریکا در این گزارش به سیگار گفته است که با وجود اینکه در موضوع به رسمیت شناختن، امارت اسلامی هیچ پیشرفتی نداشته است، اما در مورد بسیاری از موضوعات با رهبران طالبان گفتگو شده است. امنیت اتباع امریکایی، حکومت همه شمول، وضعیت بشری و اقتصادی، مبارزه علیه تروریزم، خروج امن اتباع خارجی و افغان‌ها و حمایت از حقوق بشر مواردی است که در این ربع سال ۲۰۲۲ میان ایالات متحده و امارت اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x