فضل محمود فضلی: نشست وین تکرار بازی‌های گذشته برای سهم‌خواهی در قدرت است

فضل محمود فضلی، رئیس اداره امور نظام جمهوریت، در پنجمین نشست وین به‌شدت از سیاستمداران پیشین شرکت‌کننده انتقاد کرده و گفته است که این افراد همان عادت گذشته خود را دنبال می‌کنند: آنها ایجاد ائتلاف‌های موقتی به هر قیمت و از هر طریق ممکن می خواهند که به قدرت برسند یا در قدرت سهیم شوند.

به گفته او: «اگر چهره‌های وابسته به حلقات جهادی، گروه ها و سازمان‌های غیردولتی از نشست هایی مانند وین استقبال می‌کنند، این همان عادت همیشگی آن‌هاست؛ تشکیل ائتلاف‌های موقت به هر قیمت ممکن تا یا به قدرت برسند یا در آن سهم داشته باشند.»

فضلی تأکید می‌کند که برای این افراد، ارزش‌های دموکراتیک و ملی فقط شعارهایی توخالی هستند، نه تعهدات عملی.

وی افزوده است که برخی از شرکت‌کنندگان نشست وین پس از سقوط جمهوری تأکید داشتند که نباید به بیگانگان تکیه کرد، اما همچنان در نشست‌هایی شرکت می‌کنند که با حمایت مالی آمریکا و متحدانش برگزار می‌شود.

فضلی در ادامه اظهار داشت: «کسانی که خود را نظریه ‌پردازان سیاسی و روشنفکران چپ‌گرا می‌دانند، پس از سقوط جمهوری اعتراف کردند که روند بن یک تجربه ناکام بود که تحت فشار و حمایت آمریکا شکل گرفت و نباید دوباره به درهای خارجی‌ها کوبید. اما متأسفانه، علی‌رغم این اعترافات، بارها و بارها در برنامه‌ها، کنفرانس‌ها و فرآیندهایی که با حمایت مالی آمریکا و متحدانش برگزار می‌شوند، با افتخار شرکت می‌کنند و در صف نخست می‌نشینند.»

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x