پناه دوباره جنگ‌سالاران به پاکستان؛ خیانت در سایه‌ی توطئه‌های پیشین!

از گذشته‌های دور، ملت افغانستان چهره‌ی واقعی پاکستان را به خوبی شناخته و آن را دشمن واقعی خود دانسته اند؛ دشمنی که از زمان تأسیس شوم و منحوس خود تاکنون، از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به این سرزمین و مردمش دریغ نکرده است.

نفرت عمیق ملت افغانستان از سیاست‌های مخرب و ویرانگر پاکستان باعث شده است که در هر زمان، سیاستمداران و حتی جنگ‌سالارانی که خود در دامن پاکستان تربیت شده بودند، برای جلب اعتماد مردم افغانستان، دشمنان‌شان را به پاکستان نسبت دهند و از این طریق برای خود مشروعیتی کسب کنند.

به همین دلیل، در زمان نظام جمهوریت، همه سیاستمداران بدون استثنا طالبان را دست‌نشاندگان پاکستانی می‌خواندند و از این طریق تلاش می‌کردند فرزندان اصیل این سرزمین را در برابر ملت خود بی‌اعتبار و بی‌ارزش جلوه دهند؛ در حالی که در زمان اشغال افغانستان توسط آمریکا، بیشترین ضرر به امارت اسلامی از سوی پاکستان وارد شد.

این اتهامات بی‌اساس علیه طالبان در حالی مطرح می‌شد که اگر به گذشته‌ی هر جنگ‌سالار بدنام نگاهی بیندازیم، بدون شک ردپای سازمان استخبارات پاکستان (آی‌اس‌آی) را در زندگی آن‌ها خواهیم یافت.

در چند روز اخیر، به نظر می‌رسد که حکومت پاکستان بار دیگر برای تحقق برنامه‌ها و اهداف شوم خود، به مهره‌ها و دست‌نشاندگان قدیمی‌اش روی آورده و چندین نشست و دیدار با آن‌ها برگزار کرده است.

در این میان، جبهه‌ی مقاومت اولین گروه مزدور بود که رئیس سازمان آی‌اس‌آی پاکستان در تاجیکستان با آن‌ها دیدار کرده و مزدوران بدنام خود را برای خیانت به کشور و مردم‌شان آماده ساخته است. اعتراف اعضای جبهه‌ی مقاومت به رسمیت شناختن خط فرضی دیورند، بزرگ‌ترین و آشکارترین سند این خیانت است.

براساس گزارش‌هایی که “هندوکش غږ” منتشر کرده، سازمان آی‌اس‌آی پاکستان برای جذب و جلب مزدوران و دست‌نشاندگان سابق خود، هیئتی بلندپایه را به ترکیه فرستاده تا با مقامات حکومت پیشین و رهبران گروه‌های مخالف در خارج از کشور دیدار کند.

این رسانه همچنین به اطلاعاتی دست یافته که نشان می‌دهد در این دیدار، با احمد مسعود، عبدالرشید دوستم، صلاح‌الدین ربانی، عبدالرب رسول سیاف، کریم خلیلی، محمد محقق و چند چهره‌ی دیگر درباره‌ی توافقات و قراردادهای جدید گفت‌وگو شده است؛ افرادی که با وجود ادعای دشمنی با پاکستان، اکنون برای رسیدن به منافع و اهداف شخصی خود، ریسمان بردگی پاکستان را به گردن انداخته‌اند.

آنچه قابل توجه است، اینکه چهره‌ی واقعی این وطن‌فروشان و خائنان برای همه روشن شده است و آن‌ها چیزی جز مهره‌های سوخته در دست دشمنان این سرزمین نیستند.

مطالبی از نشریه هندوکش غږ 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x