کاهش کمک‌های USAID تحت حاکمیت ترامپ؛ عواقب ویرانگر برای افغانستان و خانواده‌هایی که مجبور به فروش فرزندان خود می‌شوند، خواهد داشت

براساس نوشته اخیر نشریه کانورسیشن، منحل سازی سازمان کمک‌های بین‌المللی ایالات متحده (USAID) ضربه‌ای جدی به قدرت نرم ایالات متحده وارد می‌کند و برای بسیاری از کشورهای فقیر که این سازمان به آن‌ها کمک‌های انسانی، بهداشتی و آموزشی ارائه می‌دهد، فاجعه‌بار خواهد بود.

یکی از کشورهایی که شهروندان آن پیامد منفی و اصلی این موضوع را تحمل خواهند کرد، افغانستان است.

براساس گزارش‌های سازمان ملل، بیش از نیمی از جمعیت ۴۰ میلیون نفری افغانستان به کمک‌های بین‌المللی برای بقا نیاز دارند. بیشتر افراد باقی‌مانده به سختی درآمد کافی برای زندگی خود به دست می‌آورند.

سازمان انکشاف بین المللی ایالات متحده امریکا نقش حیاتی در کاهش مشکلات افغان‌ها از زمان خروج سریع ایالات متحده و متحدانش از کشور و بازگشت طالبان به قدرت در میانه سال ۲۰۲۱ ایفا کرده است.

از آن زمان، ایالات متحده بزرگترین کمک‌کننده به افغانستان بوده و مبلغ ۳.۷۱ میلیارد دالر را از طریق سازمان‌های زیربط ملل متحد و سایر سازمان‌های بین‌المللی به افغانستان ارسال کرده است. USAID مسئول تحویل بخش زیادی از این کمک‌ها بوده است. تاثیرات این کاهش‌ها در حال حاضر احساس می‌شود.

کمک‌های ایالات متحده، همراه با کمک‌های سایر سازمان ها و کشورهای مساعدت کننده، در جلوگیری از قحطی گسترده نقش حیاتی داشته است.

با این حال، این تلاش‌ها باید به گونه‌ای مدیریت شوند که مردم نیازمند افغانستان از آن محروم نشوند.

اقتصاد افغانستان، صنایع، پروژه‌های بازسازی و فرصت‌های شغلی عملاً فروپاشیده‌اند، در حالی که بسیاری از مکاتب بسته شده‌اند یا به مدارس دینی تبدیل شده‌اند.

برنامه توسعه ملل متحد (UNDP) برآورد کرده است که در سه سال گذشته، اقتصاد افغانستان ۲۷٪ با بیکاری و تورم بسیار بالا کاهش یافته است.

شرایط زندگی آن‌قدر وخیم است که برخی خانواده‌ها برای تأمین غذا برای باقی‌مانده خانواده‌هایشان، فرزندان خود را به فروش می رسانند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x