افغانها باز میگردند

حدود ۳۰۰ افغان که چند ماه پیش توسط آمریکا به امارات متحده عربی برده شده بودند، بازگشته اند. ۳۰۰ نفری که در یک پایگاه نظامی در ابوظبی، امارات متحده عربی زندگی می کردند، گفتند که وضعیت آنجا بدتر از همیشه است، بنابراین آنها بازگشتند.

بر اساس گزارش ها، در افرادی که به افغانستان بازگشته اند کارمندان آژانس های آمریکایی و غربی در بخش های نظامی و غیرنظامی حضور دارند. ایالات متحده هزاران نفر را که برخی از آنها هنوز در پایگاه های نظامی آمریکا در آلبانی، ابوظبی، اوگاندا، آلمان و قطر سرگردان هستند، تخلیه کرده است که بی سرنوشت در این کمپ ها حضور دارند.

تنها در امارات ۱۲۰۰۰ نفر هستند که چندین بار تظاهرات کرده اند اما کسی به حرف آنها گوش نمی دهد و تعدادی از آنها در حال بازگشت به افغانستان هستند.

بازگشت به افغانستان در هر صورت تصمیم خوبی است و سایر افرادی که در کمپ ها گیر افتاده اند نیز باید به افغانستان بازگردند. درست است که بیکاری و مشکلات اقتصادی وجود دارد و ممکن است تعدادی از آنها افغانستان را به همین دلیل ترک کرده باشند، اما افراد زیادی هم هستند که مشکل اقتصادی ندارند اما کشور را ترک کرده اند.

آنها فکر می کردند به خاطر کار و ماموریت گذشته مورد آزار و اذیت قرار می گیرند و به همین دلیل کشور را ترک کردند اما بعد از گذشت چند ماه به نظر می رسد این ترس بی مورد بوده است. درست است که مواردی وجود داشته که افراد به دلیل ماموریت های گذشته مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند، اما این حوادث بسیار نادر است. حال که اوضاع روز به روز بهتر می شود مردمی که تازه از ترس کشور را ترک کرده اند این فرصت را غنیمت شمرده و زندگی سخت و ذلت بار در اردوگاه ها و کشورهای خارجی را رها کرده و به وطن خود بازگردند.

با کمال تعجب در این کمپ ها افرادی هستند که هیچ مشکل سیاسی و اقتصادی در افغانستان ندارند اما شوق رفتن به خارج از کشور و عشق به زندگی در آنجا آنها را به اردوگاه های نظامی آمریکا کشانده است و در آنجا زندگی سخت و تحقیرآمیزی دارند. آنها باید از شر این اشتیاق خلاص شوند و به راه این سیصد نفر را انتخاب کنند.

طبیعی است که افغان ها به کشور بازگردند، زیرا بسیاری از آنها روابط ناگسستنی با کشور خود دارند، اما امارت اسلامی نیز باید از آنها استقبال کند، به آنها کمک کند تا مشکلات خود را در اینجا حل کنند. به این ترتیب افغان های بیشتری به کشورشان خواهند آمد و امارت اسلامی به عنوان یک کشور مسئول عمل خواهد کرد.

(دیلی المسیر)
۲۰۲۲/۰۳/۱۵

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x