دختران صنف ششم در فاریاب: نگران ادامه آموزش ما در سال بعد استیم

دانش‌آموزان صنف ششم یک لیسه دولتی دخترانه در فاریاب می‌گویند، از اینکه سال بعد به صنف هفتم راه پیدا می‌کنند و نمی‌دانند سرنوشت دختران بالاتر از صنف ششم در سال بعد چه خواهد شد، نگران اند.

آنان می‌افزایند که به علت ناروشن ماندن موضوع بازگشایی مکتب‌های متوسطه و لیسه دخترانه در سراسر کشور، انگیزه درس خواندن را از دست داده اند.

امیده، دانش‌آموز، به طلوع‌نیوز می‌گوید: «مکتب می‌آمدیم، توقع داشتیم که چیزی شویم برای مادر و پدر و وطن خود، می‌خواستیم معلم شویم که برای خواهران کوچک همصنفی‌های خود درس بدهیم و آنان از ما یاد بگیرند؛ اما امروز هیچ دلگرمی برای این درس‌ها نداریم.»

آنان از حکومت سرپست می‌خواهند که دروازه مکتب‌ها برای دختران بالاتر ازصنف ششم را بگشایند تا دختران از حق آموزش محروم نشوند.

عاقله، دانش‌آموز صنف ششم، گفت: «از امارت اسلامی خواهش داریم که مکتب‌های بالاتر از صنف هفت را که شروع نکرده، باید شروع کند.»

سمیه، دانش‌آموز دیگر می‌گوید: «یک سال می‌شود که برای دختران می‌گویند که از صنف هفت تا دوازده شروع می‌شود؛ اما شروع نمی‌شود. ما هم دلسرد شدیم.»

در همین‌حال، آمر لیسه “ده عزیزان” در فاریاب نگرانی دختران دانش‌آموز صنف ششم را می‌پذیرد و از حکومت سرپرست می‌خواهد تا به این نگرانی‌ها، پایان داده و راه حل پیدا کند.

محمد رسول امینی، آمر لیسه ده عزیزان فاریاب، گفت: «خواهش می‌کنیم شاگردان که از صنف هفت تا دوازده در خانه‌های شان استند، آنها را اجازه بدهند که به درس شان دوام بدهند.»

این در حالی است که یک سال از بسته بودن دروازه مکتب‌های متوسطه و لیسه دختران در کشور می‌گذرد و با جود خواست‌های داخلی و کوشش‌های جامعه جهانی برای بازگشایی مکتب‌ها، تا کنون هیچ نشانه‌ی از باز شدن مکتب‌ها از سوی امارت اسلامی به چشم نمی‌خورد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x