رئیس کمی بادقت گوش کن…!!

بیش از یک سال از حکومت امارت اسلامی می گذرد. کار های خوبی انجام شده که استقبال مردم مواجه شده است. تحولات در هر زمینه نشان می دهد که رهبران ما تا چه اندازه برای آبادی کشور تعهد دارند و با چه دقتی کار های خود را انجام می دهند.

کسی نمی تواند خالی از نقص و مشکل باشد، دولت ما نیز بر اساس این اصل با چالش هایی مواجه است. اگر مسئله تحصیل دختران ریشه در حکمت دارد، در مسئله امنیت کاهلی و سهل انگاری نه حکمتی دارد و نه توجیه عملی.

من به صراحت می گویم که امنیت مراکز اکثر ولایات، از جمله پایتخا، قابل اعتماد نیست. در شاهراه‌ها در شب که چه حتی در روز هم تلاشی وجود ندارد. در این مورد هماهنگی هایی که باید توسط وزارت داخله با سایر سازمان ها انجام شود. متأسفانه به نظر می رسد که چنین چیزی وجود ندارد.

ما دلیل روشنی برای بسته مادن مکاتب دخترانه نداریم و به افرادی که مختلف سوال می کنند با بهانه پاسخ می دهیم. اما در کنار آن دشمن ما آنقدر جسور است که همان مراکز تعلیمی را هدف حملات خونین قرار می دهد. وزارت امر به معروف به جای ابلاغ این معروف، سعی کرده با کار های مباح و جلوگیری از موارد دیگر به وظیفه خود عمل کند.

در اینجا چند نکته کوچک برای رهبران وزارت داخله و سایر سازمان ها آورده شده است: وزیر محترم که مسئولیت امنیت داخلی شهرها را بر عهده دارد. باید فهمید که مجاهدی که در اینجا در هر چک پوینت ایستاده است، باید چنان اختیاری از رهبری بگیرد که اقتدار و قدرت جستجوی هر رهبر و هر فرد را داشته باشد.

مجاهدی که در جای تلاشی می ایستد باید تمام قوانین تلاشی را بداند و خود را از استفاده از تلفن، رفیق بازی و سایر کارهایی که برای کارش مناسب نیست دور نگه دارد.

هر از چند گاهی در حوزه امنیتی تغییراتی ایجاد شود و نظارت بر امور حوزه های امنیتی مربوطه مستقیماً توسط وزیر انجام شود یا اینکه به طور جدی از فرمانده پلیس بخواهد که علت هر حادثه کوچکی را بیابد، تا در نتیجه پرسنل امنیتی تمرکز و فعالیت بیشتری داشته باشند.

رهبری باید به توصیه های هر فرد بزرگسال و خردسال افغان به عنوان یک جهت مسئول گوش دهد و کسانی که قادر به رعایت آن هستند نباید پاسخ منفی بدهند.

(نن تکی آسیا)

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x