طالبان: خشونت علیه زنان در کشورهای دموکراتیک بیشتر است

گروه طالبان به گزارش تازه یوناما درمورد اعمال خشونت علیه زنان و دختران واکنش نشان داده و خشونت‌های اعمال‌شده ازسوی این گروه را تدابیر لازم برای حفظ زنان و دختران دانسته است.

مقام‌ها در وزارت خارجه طالبان می‌گویند سطح خشونت علیه زنان در کشورهای پیشرفته بیشتر است.

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه طالبان، در توییتی به گزارش تازه یوناما که روز جمعه چهارم آبان‌ماه  منتشر شد، واکنش نشان داده و نوشته است که زنان در کشور های دموکراتیک بیشتر در معرض خطر خشونت‌اند.

بلخی در این توییت نوشته است که از هر سه زن در آمریکا، یکی از آنان خشونت را تجربه کرده است و این وضعیت در دیگر کشور های دموکراتیک هم صادق است. او نوشته است دموکراسی‌ها بیشتر خشونت و تجاوز به زنان را در کارنامه دارند.

سخنگوی وزارت خارجه طالبان افزوده است که حکومت‌های اسلامی موظف‌اند برای محافظت از زنان دربرابر سرنوشت مشابه، تدابیری را وضع کنند.

توییت سخنگوی وزارت خارجه طالبان درست پس از نشر گزارش یوناما علیه طالبان درمورد اعمال خشونت جنسی منتشر شده است.

در گزارش تازه یوناما آمده بود که از زمان سقوط حکومت جمهوری افغانستان در سال ۲۰۲۱، زنان در کشوری که یکی از بالاترین نرخ‌های خشونت علیه زنان در جهان را دارد، از اساسی‌ترین حقوق خود محروم شده‌اند.

در این گزارش از قول رزا اوتونبایوا، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد برای افغانستان، آمده که حقوق اساسی زنان افغان باید محافظت شود و باید گام‌های مشخصی برای ایجاد محیطی توانمند که عاری‌از هرگونه خشونت باشد، برداشته شود.

اوتونبایوا که همچنین رئیس هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) است، افزود: «حمایت از حقوق زنان یک عامل حیاتی برای ثبات، رفاه و هرگونه صلح پایدار در افغانستان است.»

پیش از گزارش یوناما، سازمان ملل متحد نیز به‌مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که خشونت‌های شدید علیه زنان و نقض حقوق اولیه آنان در افغانستان می‌تواند مصداق جنایت جنگی هم باشد.

طالبان به‌تازگی سطح گسترده‌تری از خشونت علیه مردم، به‌خصوص زنان، را به نمایش گذاشته‌اند. پس از دستور ملا هیبت‌الله، رهبر طالبان، برای اجرای حدود شرعی علیه مجرمان، به حکم دادگاه‌های این گروه، چندین دختر و پسر در گوشه‌وکنار افغانستان شلاق زده شده‌اند. حتی گفت‌وگوی تلفنی میان یک دختر و پسر از منظر شریعت طالبان جرم پنداشته شده و چندین تن به همین اتهام شلاق زده شده‌اند.

طالبان همچنین با واکنش سازمان ملل متحد درمورد شلاق‌زدن مردم هم با تندی برخورد و سازمان ملل متحد را به بی‌احترامی به دین اسلام و شلاق‌زدن، به‌عنوان یک اصل شرعی، متهم کردند. در حال حاضر زنان و دختران در افغانستان از کمترین حقوق ممکن برخوردارند و در انزوا به‌سر می‌برند.

(ایندپندنت / 27 نومبر 2022)
 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x