خوارج داعشی یا ابزار جنگ فکری امریکا

شما بهتر می دانید که جنگ های کوچک فیزیکی یا اقتصادی در دنیا فقط برای جنگ فکری است. جنگ فکری جنگ اصلی است و جنگ های دیگر فرع بوده و ماهیت دیگری دارند.

غرب به رهبری امریکا تحت عنوان این جنگ فکری (ایدئولوژیک) جنگ های مختلفی را در جهان تحت لوای ناتو به راه انداخته است. هدف یکی است، اما راه ها متفاوت است.

مدتی است مردم در کشورهای مختلف از خواب بیدار شدند و به نام اصلاحات حکومت های خود را سرنگون کردند. به عنوان مثال: تونس، مصر، لیبی، سوریه و غیره. اما در هر کشوری سیاست‌های متفاوتی به مردم داده شد.

این روند در اعراب بسیار سریع بود، لیبی یکی از کشورهایی بود که امریکا در آن جنگی را علیه دولت دشمن به نام داعش آغاز کرد و این کشور زیبا را ویران کرد.

بیایید به این وضعیت در نوشته یک سیاستمدار و نویسنده آمریکایی، جان پل لئونارد نگاه کنیم. جان پل لئونارد می گوید:

بر کسی پوشیده نبود که سیا آشکارا و فعالانه با شورشیان لیبی برای سرنگونی معمر قذافی همکاری می کرد و اینکه اوباما دستور حملات هوایی علیه دولت لیبی را صادر کرد.

این شبه نظامیان عراقی که از حمایت امریکا برخوردار بودند، همگی افرادی بودند که بعداً داعشی شدند و تا آخر مورد حمایت امریکا قرار گرفتند.

شورشیان لیبی با کمک اطلاعات و پشتیبانی هوایی امریکا و ناتو، قذافی را دستگیر کردند و در کوچه او را اعدام کردند.

این افراد که در لباس نظامی رسمی بودند، گفتند که آنها مبارزانی هستند که برای ایجاد یک لیبرال دموکراسی در لیبی می جنگند.

به دلیل جنگ تحت حمایت ایالات متحده و ناتو، لیبی بر اساس شاخص توسعه انسانی سازمان ملل در سال ۲۰۱۰ دارای بالاترین استاندارد زندگی در بین کشورهای آفریقایی بود. اما اکنون در کشور لیبی هرج و مرج وجود دارد، و در آنجا خشونت به شکل گسترده وجود دارد.

پس از سرنگونی قذافی، تمامی تسلیحات لیبی به سرقت و غارت رفت، این تسلیحات به صورت گسترده توسط داعش به سوریه ارسال شد و موشک های ضد تانک و ضدهوایی از طریق ترکیه به سوریه قاچاق شد.

به هر حال لیبی که اکنون در حال بازگشت به حالت عادی است، باید دامن غرب را رها کند و اندیشه (فکری) را اتخاذ کند بزرگ باشد.

این فقط برای لیبی نیست، امریکا به همین منظور این پروژه ها را با نام داعش در کشورهای دیگر نیز آغاز کرده است، کشورها در شعله های جنگ می سوزند، به نام بازسازی به جنگ فکری می پردازند و در نهایت به هدف خود می رسند.

اما افغانستان مثل دیگر دنیا نیست، افغانستان هیچ وقت عقاید و اختیارات دیگران را نپذیرفته است. همانطور که اربابان آنها شکست خوردند و فرار کردند، بردگان آنها نیز همین گونه میشوند.

( المرصاد / ۱۱ جولای ۲۰۲۳)

 

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x