هشدار پاکستان به مهاجران افغان: مهلت اقامت تمدید نمی‌شود

وزارت خارجه پاکستان پنجشنبه (۱۹ اکتبر) گفت که مهلت اقامت مهاجران افغان بدون جواز اقامت قانونی در آن کشور تمدید نخواهد شد و آن‌ها تا ۳۱ اکتبر فرصت دارند که پاکستان را ترک کنند.

رسانه‌های پاکستان گزارش دادند که ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، در جریان نشست خبری گفته است: «موضع دولت بسیار روشن است. مهلت بازگشت داوطلبانه شهروندان خارجی غیرقانونی به کشورشان تا ۳۱ اکتبر است و از اول نوامبر، برنامه بازگشت به کشورشان مطابق با قوانین پاکستان آغاز می‌شود.»

او گفت که بازگرداندن شهروندان خارجی غیرقانونی امری قانونی است و با مهاجرانی که جواز اقامت قانونی ندارند طبق قوانین آن کشور برخورد خواهد شد.

مقام‌های پاکستان گفته‌اند که بیش از یک میلیون شهروند افغان بدون جواز اقامت قانونی در آن کشورند که باید به افغانستان بازگردانده شوند.

روز گذشته عبدالسلام حنفی، معاون اداری نخست‌وزیر طالبان، در دیدار با عبیدالرحمان نظامانی، سفیر پاکستان در کابل، خواستار تجدیدنظر در تصمیم دولت پاکستان به اخراج مهاجران افغان بدون جواز اقامت قانونی در آن کشور شد.

در بیانیه ارگ طالبان آمده است که عبدالسلام حنفی گفته است که تصمیم به اخراج مهاجران افغان باعث فاصله افتادن میان «ملت‌های هر دو کشور» می‌شود و این به نفع هیچ‌کدام نیست.

در این بیانیه آمده است: «پاکستان باید در تصمیمش برای اخراج مهاجران افغان در یک ماه تجدیدنظر کند، زیرا این چنین تصمیم‌هایی انعکاس منفی در افکار عمومی دارد.»

معاون نخست‌وزیر طالبان همچنین از پاکستان خواسته است که کودکان و زنان و شهروندان افغان را که برای درمان به پاکستان رفته‌اند و اکنون در زندان‌‌اند آزاد کند.

وزارت مهاجران و عودت‌کنندگان طالبان گفته است که یک اردوگاه مهاجران در شهرستان لعل‌پور ننگرهار در شرق افغانستان می‌سازند. کار ساخت این اردوگاه هم‌اکنون آغاز شده است.

این وزارتخانه گفت که در مرحله نخست، ۵۰۰ خانواده در این اردوگاه مستقر خواهند شد.

پاکستان فشار بر مهاجران افغان را افزایش داده است. برخی از مقام‌های ارشد پاکستان ادعا می‌کنند که مهاجران افغان در ناامنی‌های آن کشور دست دارند و به همین دلیل باید پاکستان را ترک کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x