خیرخواه: جوانان هنوز طعمه‌ای جنگ فکری اند

لطف‌الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی می‌گوید که هنوز هم جنگ فکری در کشور جریان دارد و از راه‌های گوناگون در جامعه تطبیق می‌شود.

آقای خیرخواه که در مراسم افتتاحیه اداره علمی و رسانه‌ای”کلمات” سخن می‌گفت بر ایجاد مرکزهای فرهنگی و رسانه‌ای اسلامی از بهر ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه تاکید می‌ورزد.

لطف‌الله خیرخواه گفت: « هر قدر  جریان های که وجود دارد چه جریان علمی، سیاسی اسلامی، فرهنگی یا جهادی باشد به انداره دعوت و ارشاد موثر بوده نمی تواند.»

معین امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ می‌گوید که فاصله بین دانش‌گاه و مدرسه‌های دینی در کشور باید از بین برود و آموزش و پرورش جوانان در جامعه بر مبنای ارزش‌های اسلامی صورت گیرد.

محمد یونس راشد معین جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ : «در جامعه ما چرا این فکر و دیدگاه وجود دارد یک یک داکتر باید دیریشی بیوشد یا ریش خود را بتراشد.»

برخی از عالمان دین و استادان دانش‌گاه می‌گویند که جوانان هنوز هم قربانی جنگ فکری در کشور هستند و از امارت اسلامی می‌خواهند تا به وضعیت اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی به آنان توجه شود.

مطیع‌الله امین استاد دانش‌گاه در این مورد می‌گوید: «یک موضوع که همیشه بحث می‌شود فقر است، فقیر بودن نسل جوان بستر مناسبی است به دست دشمن جهت شکار نسل جوان.»

عبدالهادی مجاهد علم دین می‌گوید: «در هر قریه یک حلقه است این حلقه باید نظارت شود یا برایش نصاب ساخته شود و هم مفاهیم برای‌شان ترزیق شود که با گذشت زمان در بین مردم در مساجد،در قریه‌ها دانش و فهم دینی و شناخت دشمن بیش‌تر شود.»

به گفته‌ی مسوولان، اداره علمی و رسانه‌ای “کلمات” به منظور تقویت فرهنگ اسلامی و پی‌کار با ارزش‌های ضد اسلامی از سوی برخی از جوانان، عالمان دین و استادان دانش‌گاه در کشور تاسیس شده است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x