طالبان با گروه های تروریستی مستقر در پاکستان ارتباط ندارد!

طالبان گفته است که به گروه های تروریستی بین المللی مانند لشکر طیبه (LeT) ، جیش محمد (JeM) “پیامی” ارسال کرده است که خاک افغانستان علیه “هیچ کشور دیگری” استفاده نخواهد شد. سخنگوی طالبان سهیل شاهین در مصاحبه با خبرگزاری وین نیوز گفت که آنها “هیچ ارتباطی با” دو گروه تروریستی مستقر در پاکستان ندارند.

هفته گذشته، رئیس جمهور افغانستان غنی گفت تخمین های اطلاعاتی حاکی از هجوم بیش از ۱۰ هزار مبارز جهادی از پاکستان و جاهای دیگر در یک ماه گذشته است. این زمانی اتفاق افتاده است که طالبان به سرعت به دستاوردهای ارضی دست یافته اند.

در مورد حفاظت از پروژه های بزرگ زیربنایی، شاهین گفت که این گروه سیاست محافظت از “پروژه های ملی مانند بندهای ابی” را دارد. هند پروژه های زیربنایی را در ولایت هرات ساخته است.

ویون نیوز: آیا طالبان و هند با یکدیگر صحبت هایی داشته اند؟

سهیل شاهین: من نمی توانم گزارش های مربوط به جلسه هیئت هند با مقامات طالبان را تایید کنم. اتفاقی نیفتاده است.

ویون نیوز: آیا طالبان ارتباط خود را با گروه های تروریستی ذکر شده در سازمان ملل مانند لشکر طیبه (LeT)، جیش محمد (JeM) قطع کرده است؟

سهیل شاهین: ما به وضوح به همه پیغام داده ایم که اجازه نمی دهیم کسی از خاک افغانستان علیه کشور دیگری استفاده کند. ما هیچ ارتباطی با آنها نداریم. در مورد هندوستان، ضروری است که آنها در مسئله افغانستان بی طرف بمانند و از رژیم درحال سقوط که شبانه روز مردم خود را توسط هواپیماهای بدون سرنشین، حملات هوایی و سلاح های دریافت شده از کشورهای خارجی پشتیبانی می شوند، حمایت نکنند.

ویون نیوز: پروژه های انکشافی هند، پروژه های ظرفیت سازی را چگونه می بینید. آیا می توانید به آنها اطمینان دهید که از آنها محافظت می شود؟ اخیراً، 16 کارمند امنیتی در حمله طالبان در نزدیکی بند سلما در هرات کشته شدند؟

سهیل شاهین: حمایت از پروژه های ملی مانند بندها سیاست امارات اسلامی افغانستان است. ما این سیاست را بیش از یک بار اعلام کرده ایم. با این حال، کمک های سخت افزاری ارتش هند به کابل که در نهایت منجر به کشته شدن مردم بی گناه افغانستان می شود، خصومت با مردم افغانستان است. این برای تصویر هند از نظر مردم افغانستان بد است و تصور خصمانه ای را ایجاد می کند. این به انها مربوط می شود که باید موقعیت خود را بررسی کنند.

ویون نیوز: هند گفته است که دستاوردهای ۲۰ سال گذشته، مانند حقوق زنان، حقوق اقلیت ها، حقوق هندوها، سیک ها نباید نادیده گرفته شود؟ چگونه ارزیابی می کنید که حقوق اقلیت ها نیز محافظت خواهد شد؟ یا آنها باید برای پناه بردن، به هند یعنی به خانه خود فرار خواهند کرد؟ تعداد زیادی از آنها قبلاً به هند آمده اند!

سهیل شاهین: ما به حقوق اقلیت ها در افغانستان پایبند هستیم و آنها مانند سایر افغان ها از حقوق برابر برخوردار هستند. به همین ترتیب، ما تمام حقوق اساسی زنان از جمله دسترسی به آموزش و کار با توجه به احکام اسلامی، پذیرفته ایم. علاوه بر این، هیچ مسئله امنیتی برای هر شهروند افغان که قصد دارد زندگی عادی در کشور داشته باشد وجود ندارد.

ویون نیوز: وضعیت کنونی افغانستان همراه با افزایش خشونت توسط جنگجویان طالبان را چگونه می بینید؟ آیا قصد ایجاد امارت اسلامی در کشور را دارید؟

سهیل شاهین: گفتگوها در حال حاضر در دوحه در جریان است. ما امیدواریم که از طریق گفتگو به یک راه حل مسالمت آمیز برسیم و یک دولت اسلامی فراگیر افغان شمول را تشکیل دهیم که همه افغان ها بتوانند در آن شرکت کنند.
ویون نیوز
۲۰۲۱/۱۸/۷

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x