طعنه روزنامه نگار اسرائیلی: قوانین بین الملل در مورد ما کار نمی‌کند!

طعنه روزنامه نگار اسرائیلی به اسرائیلی ها؛ ما قوم منتخب هستیم و قوانین بین الملل در مورد ما کار نمی کند! چون قربانی هستیم و هر کاری بخواهیم می کنیم. باید جمله گلدا مایر سیاست مدار سابق اسرائیلی را تکرار کنم: “هرگز اعراب را نمی بخشیم که به ما فشار آوردند تا بچه هایشان را بکشیم”!

“گیدئون لوی” (گدعون لوی/جدعون لوی) روزنامه نگار و نویسنده اسرائیلی است. او ستون هفتگی و یادداشت نویس روزنامه هاآرتص است و در گزارش هایش اغلب به اشغال سرزمین های فلسطین از سوی اسرائیل می‌پردازد.

لوی خود را اسرائیلی “میهن پرست” می‌نامد. او آنچه را که به نظرش “کوری اخلاقی جامعه اسرائیل در برابر اثرات جنگ و اشغال است” را مورد انتقاد قرار می‌دهد.

این روزنامه نگار 70 ساله از شهرک سازی در زمین‌های فلسطین به عنوان  “جنایتکارانه ترین اقدام در تاریخ” یاد و مخالفت علنی خود با جنگ 2006 اسرائیل علیه لبنان را ابراز کرده بود.

وی در سال 2007 گفت که وضعیت اسفبار فلسطینیان در نوار غزه او را از اسرائیلی بودن شرمنده کرده است. این روزنامه نگار همچنین طرفدار خروج یکجانبه اسرائیل از سرزمین های اشغالی فلسطین بدون امتیاز دادن است.

⬅️این جملات از او شنیده شده است: “از اسرائیل نمی خواهند که چیزی به فلسطینی‌ها بدهد، فقط خواسته می‌شود تا زمین های ربوده شده فلسطینیان و عزت نفس پایمال شده شان را به همراه حقوق اساسی انسانی و انسانیت به آنها بازگرداند”.

او در مورد جنگ 2009- 2008 اسرائیل علیه غزه نوشت که یک کارزار شکست خورده بوده و به اهداف خود نرسیده است.

لوی در سرمقاله ای نوشت: ” نتیجه این است که اسرائیل کشوری خشن وخطرناک است، عاری از محدودیت‌. آشکارا قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد را نادیده می‌گیرد و در مورد حقوق بین الملل حرفی نمی‌زند”.

او از تحریم اسرائیل حمایت می کند و می‌گوید: “این پناهگاه نهایی میهن پرستان اسرائیلی” است. او گفته تحریم اقتصادی مهم تر است اما از تحریم علمی و فرهنگی نیز حمایت کرده است.

لوی در طول جنگ 2023 اسرائیل و حماس خواستار “رفع محاصره جنایتکارانه در نوار غزه شده است”.

حالا در سخنانی به تفکرات ساکنان اسرائیل در مورد فلسطینیان و تفکر آنها نسبت به برگزیده و برتری خودشان انتقاد دارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x