جنگ غزه عملا تمام شده و اسرائیل دستاوردی نداشته است

رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند جنگ رژیم صهیونیستی در غزه عملا پایان یافته است، بدون اینکه این رژیم دستاوردی کسب کند و جنبش حماس هم مجددا به غزه بازگشته است.

براساس گزارش روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی نوشت: «بزرگترین شکست نظامی، سیاسی و اطلاعاتی تاریخ اسرائیل که در هفت اکتبر دیده است، هنوز با هیچ سیاست راهبردی دیگری جایگزین نشده است». پس از گذشت یک سال از عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین، کابینه رژیم صهیونیستی هنوز تصمیم نگرفته‌ است که در مرحله پساجنگ غزه می‌خواهد در این باریکه چه چیزی ببیند: شهرک‌های یهودی، کشورهای عربی میانه‌رو، تشکیلات خودگردان فلسطین، نظام حماس ضعیف یا هر گزینه دیگر. راه‌حل قاطعی وجود ندارد.

این روزنامه با اشاره به اینکه فشار نظامی در عملیات رفح نتوانست اسرای صهیونیستی را آزاد کند، نوشت: علیرغم عدم اعلام رسمی آتش‌بس به ویژه پس از ترور یحیی السنوار، مانور نظامی در بیشتر بخش‌های نوار غزه عملاً به پایان رسیده است، بدون اینکه اسرائیل در ازای آن چیزی دریافت کند.

یدیعوت آحارونوت نوشت از سویی حماس به فعالیت در مناطق شمالی غزه تحت حمایت ساکنان بازگشته است و از سوی دیگر به سربازان صهیونیستی اطلاع داده شده است که در طول سال ۲۰۲۵ نیز به جنگ در نوار غزه بازخواهند گشت.

این روزنامه عبری نوشت: فروپاشی حماس بدون تعیین نظام جایگزین، هرگز اتفاق نخواهد افتاد. در عمل هم، اقدامات بخش سیاسی در نبود یک هدف رسمی برای مرحله پساجنگ، موجب بقای حماس در غزه می‌شود.

این روزنامه صهیونیستی نوشت: «برای مثال در شهر بزرگی مانند خان یونس، نشانه‌هایی وجود دارد که حماس بیش از شمال نوار غزه در حال احیا است.» مردم در مناطقی که حماس حضور ندارد، خواستار بازگشت آن برای اجرای قانون و نظم هستند.

همچنین یدیعوت با اشاره به اینکه پس از ترور «یحیی السنوار» رهبر حماس، این جنبش همچنان رهبران بزرگی در غزه همچون «محمد شبانه» فرمانده تیپ رفح یا «عزالدین الحداد» یا «محمد السنوار» برادر یحیی السنوار و نیز رهبرانی خارج از غزه دارد، نوشت اما با این حال، با ترور السنوار چالش‌ جدیدی در مذاکرات جاری در قطر در مورد آتش‌بس پیش آمده است و آن اینکه پس از ترور او چه کسی در این جنبش تصمیم گیرنده است؟

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x