گزارشگر سازمان ملل در امور حقوق بشر در فلسطین تأکید کرد آنچه در غزه رخ میدهد، قحطی هدفمند با هدف ویرانی است و نباید آن را جنگ خواند بلکه باید نامش را «نسلکشی» گذاشت.
«فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر سازمان ملل در امور حقوق بشر در فلسطین، گزارش این سازمان را در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشت که رژیم صهیونیستی در ماه میلادی گذشته تنها اجازه داده بود روزانه ۳۰ موتر باربری حامل کمکهای انسانی به نوار غزه وارد شود.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، آلبانیز در این پست با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی راههای مختلفی برای نابودی فلسطینیها دارد، تاکید کرد: ظالمانهترین و پیچیدهترین آنها ایجاد شرایط زندگی ناپایدار و غیرانسانی است.
او نوشت: «این را جنگ نخوانید زیرا نسل کشی است. قصد تخریب روشن است. همدستی سایر کشورها نیز واضح است.»
روز دوشنبه «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد رژیم صهیونیستی از تعداد کمکهای کمکهای انسانی به غزه کم کرده و در حال حاضر روزانه تنها ۳۰ موتر باربری اجازه ورود به این باریکه را دارند.
از زمان شروع جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی گذرگاههای غزه را بست و از ورود کالاهای اساسی جلوگیری کرد و همچنین محدودیتهایی را برای ورود کمکهای بشردوستانه و امدادی اعمال کرد و گاهی مانع از انتقال آنها به غزه میشود که یک بحران بزرگ معیشتی را موجب میشود.
رژیم صهیونیستی با حمایت کامل آمریکا، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگ نسلکشی را علیه مردم غزه شروع کرده که بر اثر آن تاکنون بیش از ۱۴۶ هزار فلسطینی شهید و زخمی و بیش از ۱۰ هزار فلسطینی دیگر مفقود شدهاند.