افزایش توریست های خارجی با وجود هشدارهای پیاپی حکومت ها

براساس گزارش نیویورک تایمز، با پایان یافتن جنگ در افغانستان، طالبان از ورود مسافران خارجی استقبال می‌کنند، حتی در شرایطی که دولت‌ها به شهروندان خود توصیه می‌کنند که به این کشور سفر نکنند.

یی پین لین، استاد دانشگاه تافتس ایالت ماساچوست، با افتخار عنوان می کند که در طول یک دهه گذشته از 120 کشور بازدید کرده است. اما معتقد است یک کشور وجود داشت که همیشه آرزو داشت آن را نزدیک ببیند و تنها به خاطر چندین دهه جنگ، اهتطاف و تروریسم به این کشور نتوانسته بود داخل شود: افغانستان.

با پایان جنگ افغانستان در سال 2021، حاکمان جدید این کشور این کشور شروع به تشویق ورود گردشگران خارجی کردند. بنابراین، ماه گذشته، آقای لین چمدان های خود را بست، 130 دالر پول برای ویزا پرداخت و با طیاره به طرف کابل رفت.

او گفت: «وقتی به دوستانم گفتم کجا می روم، همه فکر کردند من دیوانه هستم. آنها گفتند که افغانستان کشور خیلی خطرناکی است.»

آقای لین، 43 ساله، توریستی از چندین گردشگران و توریستان جسور و بی باک مبچی باشد که بدون توجه به هشدارهای نگران کننده صادر شده توسط دولت های خود، راهی افغانستان می شوند.

وزارت امور خارجه به آمریکایی ها توصیه می کند «به دلیل معضل تروریسم، خطر بازداشت غیرقانونی، ناآرامی های مدنی، آدم ربایی و جنایت» به افغانستان سفر نکنند.

مقامات طالبان می گویند که در سه سال گذشته، 14500 گردشگر خارجی از این کشور منزوی شده و فقیر بازدید کرده اند. بسیاری از گردشگران هنگام بازدید از مساجد معروف، رشته کوه های سر به فلک کشیده، صحراهای مرتفع دیدنی و بقایای مجسمه های بودا در بامیان، مهمان نوازی سنتی این کشور را تجربه کرده اند.

در ذهن بسیاری در سراسر جهان، افغانستان پس از تسلط طالبان به گونه دیگری به تصویر کشیده شده است: چیزی شبیه به یک زندان. این کشور به خاطر محدودیت‌های خفه‌کننده‌اش برای زنان، که اساساً آنها را از زندگی عمومی حذف کرده است، بدنام شده است.

با این حال، با به قدرت رسیدن طالبان، جنگ در کشور پایان یافته و آرامش نسبی به کشور وارد شده است.

این درحالیست که حملات تروریستی همچنان دولت طالبان را به چالش می کشد، از جمله حمله ماه جاری توسط گروه داعش خراسان که منجر به کشته شدن یک مقام عالی رتبه حکومتی (خلیل الرحمن حقانی) شد. اما بمب‌گذاری‌های انتحاری و انفجارهای کنار جاده‌ای که منجر به کشتارهی جمعی می شد کاملاً متوقف شده‌اند و حکومت سرپرست به گردشگران اطمینان داده است که افغانستان امن، خوش منظره و خوشایند است.

حبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ اظهار داشت: «95 درصد گردشگران به دلیل اطلاعات نادرست رسانه ای و تبلیغات در سراسر جهان، تصور منفی در مورد افغانستان دارند.»

مقامات حکومت سرپرست اظهار داشته اند که برای تمجید از خوبی های سفر به افغانستان، به گردشگران، به ویژه وبلاگ نویسان و یوتیوبران متکی هستند.

مقامات گردشگری گزارش داده اند که درصد کمی از توریستان خارجی از طبقه اناث هستند. هم آقای غفران و هم مولوی احمدالله متقی، رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت هرات، گفتند که هیچ گونه سختگیری در مورد نحوه لباس پوشیدن و رفتار گردشگران زن در ملأ عام وجود ندارد.

مارینو ساکاتا، 23 ساله، توریستی از ژاپن که به تنهایی به کابل سفر کرده است، گفت: «می دانم که در افغانستان با زنان بد رفتار می شود، اما به عنوان یک زن، می بینم که همه با من بسیار خوب رفتار می کنند.»

مقامات حوزه توریستی افغانستان عنوان کرده اند که گردشگران خارجی بیشتر از کشورهای چین، روسیه، ایرلند، لهستان، کانادا، تایوان، آلمان، فرانسه، پاکستان، استونی، سوئد … هستند.  مسافران معمولا ویزای خود را در کنسولگری های حکومت سرپرست در دبی یا پیشاور دریافت می کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x