“افغانستان ارزش سرمایه گزاری چین را دارد!”

به گزارش گلوبال تایمز، اگر افغانستان بتواند برای غلبه بر چالش های مالی خود به معادن مواد معدنی تکیه کند و بازسازی مسالمت آمیز این کشور را بازگرداند، این امر برای ثبات منطقه ای مفید بوده و منافع چین و همه کشورهای همسایه آن را تامین می کند!

برای بیجینگ، افغانستان همچنان دارای پتانسیل توسعه قوی است و با وجود چندین دهه آشوب سیاسی ارزش سرمایه گذاری دارد. این کشور سرشار از منابع معدنی مانند مس، طلا، لیتیوم و خاکهای کمیاب است و دارای ذخایر طبیعی دیگری مانند نفت، گاز طبیعی، زغال سنگ و سنگ آهن است!

سرمایه گذاری شرکت های چینی در افغانستان تا حد زیادی به این بستگی دارد که آیا طالبان می توانند به طور موثری ایمنی تولید و ساخت داخلی را حفظ کنند، نظم اجتماعی را برقرار کنند، امنیت را تامین کنند و با تروریسم مبارزه کنند تا اعتماد سرمایه گذاران را جلب کند!

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x