حکمتیار: سفیر آمریکا رئیس جمهور افغانستان بود، نه اشرف غنی

 گلبدین حکمتیار، امیر حزب اسلامی افغانستان طی خطبه‌های نماز جمعه (14 دلو 1401) در کابل، به نقش آمریکا در بحران‌های ایجاد شده در کشورهای اسلامی اشاره کرده و سفیر آمریکا را رئیس جمهور اصلی افغانستان در دوران اشغال این کشور دانست.

وی با تشریح اوضاع نابسامان کشورهای اسلامی و نقش کشورهای استعمارگر در تحولات جهان اسلام گفت: عملاً مشاهده مى‌کنیم که در قرن 21 و 22 تمامى جنگ‌ها، کودتاها، ناامنى‌ها و لشکرکشى‌ها براى اشغال کشورها، بى‌ثباتى‌ها، فقر، غارت سرمایه‌هاى ملى و…  در جهان اسلام بود است.

ملت فلسطین به خاک و خون کشانده مى‌شد؛ فرزندانش کشته مى‌شدند و سرزمین‌هاى بیشتر فلسطینى‌ها از سوى صهیونیست‌ها با حمایت غرب تصرف و اشغال مى‌گردید؛ افغانستان و عراق اشغال شدند، شهرهاى تاریخى عراق یکى پى دیگر ویران گردید. سوریه به میدان جنگ‌هاى خونین تبدیل گردید، جنگ‌هاى قومى و مذهبى را دامن زدند؛ یکى در اشغال دیگرى، به دست دشمن مشترک؛ اشغالگران را کمک کردند و در مساجد، تکایا، مدارس، مکاتب، مارکیت‌ها، شفاخانه‌ها، تأسیسات اقتصادى کشورهاى افغانستان، پاکستان، عراق و ایران و غیره کشورها؛ شاهد انفجارهای وحشیانه بودیم.

حکمتیار سپس با تبیین دایره بحران در جغرافیای جهان اسلام افزود: در لیبی، سودان، یمن، لبنان، سومالی و  الجزایر آتش جنگ‌هاى خونین را افروختند. جنگ عراق و ایران، عراق و کویت، جنوب سودان، کشتار بى‌رحمانه مسلمانان در برمه و اخراج اجبارى آنان از خانه‌هاشان را باعث شدند.

حکمتیار در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به گزارش شبکه «جی تی وان ایتالیا»، مبنی بر دریافت 110 میلیون دلار توسط اشرف غنی از کشور قطر برای رها کردن ریاست جمهوری افغانستان، عنوان داشت: حکام افغانستان در دوران اشغال اشغال بارها و به بهای اندکی کشور را فروخته‌اند؛ هم به شوروی و هم به ناتو.

آمریکایی‌ها اشرف غنی را برای امضای قرارداد امنیتی با ایالات متحده، رئیس جمهور افغانستان ساختند، آن هم در اولین روز کاری‌اش.

سفیر آمریکا در کابل گفته بود اگر رئیس جمهور کنونى از امضای این سندا إباء ورزد، رئیس جمهور بعدى در اولین روز ریاست جمهورى‌اش آن را امضا خواهد کرد! پیشگویى او درست و طبق پلان قبلى ثابت شد؛ در تمامى دوران اشغال، رؤسای جمهور افغانستان و اشرف غنى به گونه خاص، مامور بودند، نه رؤساء جمهور. ما در این مدت هیچ رئیس‌جمهوری نداشتیم، بلکه سفیر آمریکا رئیس جمهور اصلى و عملى بود و صاحب تمام اختیارات! اما رسانه‌ها دوران اشغال هیچ‌گاهى به آن نپرداختند و با طمطراق از آزادى و دموکراسى صحبت مى‌کردند و به دفاع از اشغال مى‌پرداختند. رئیس‌جمهور[غنی] و همراهانش در حکومت، ده‌ها برابر این مبلغ را دزدیده‌اند و به خارج انتقال داده‌اند، این تبلیغات فقط براى کاستن از مقدار غارت‌ها و دزدى سرمایه‌هاى ملى ما و انتقالش به بانک‌هاى غربى است، نه چیزى دیگر.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x