سرنوشت پناهجویان در اروپا؛ بحث های تازه برای اخراج و یا عدم اخراج مهاجرین شدت یافته است

جستجوی راه هایی افزایش اخراج مهاجران بی اسناد و پناهجویان رد شده از اروپا و همچنان بحث در بارۀ طرح های جنجال برانگیز برای ایجاد مراکز اختصاصی بازگشت در خارج از این اتحادیه شامل اجندای نشست دیروز کشورهای اتحادیۀ اروپا بود.

پیروزی راستگرا های افراطی در چندین کشور اروپایی سبب شده است تا موضوعات مهاجرت در صدر دستور کار اتحادیۀ اروپا قرار بگیرد.

وزیران داخلۀ ۲۷ کشور عضو اتحادیۀ اروپا پیش از نشست رهبران این اتحادیه در اواخر این ماه در لوگزامبورگ ملاقات کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانس پرس ، برونو رتایلو وزیر داخله جدید فرانسه هنگام رسیدن به این نشست گفت که نباید هیچ راه حل را پیشاپیش رد کنند.

این گفتگو ها چند ماه پس از آن انجام می شود که اتحادیۀ اروپا اصلاحات گسترده ای را در پالیسی های پناهندگی خود تصویب کرد.

بستۀ تغییرات در پالیسی های پناهندگی این اتحادیه که در جون سال ۲۰۲۶ به اجرا گذاشته خواهد شد ، طرزالعمل های مرزی را سخت تر می کند.

یونس محمدی ، کارشناس امور مهاجرت و پناهندگی در کمیسیون اروپا در مصاحبه ای اظهار داشته که جلوگیری از ورود مهاجرین به اتحادیۀ اروپا یک موضوع جدی در این اتحادیه است:

«اتحادیۀ اروپا مسئلۀ مهاجرت را بسیار جدی گرفته از دو طریق یک کوشش می کند که مهاجرین را اخراج کند و از طرف دیگر مرز ها را بسته کنند. به هر صورت جرمنی چون انتخابات در آن کشور نزدیک است به این خاطر قوانین را اعلام می کند و شاید برخی افراد را از طریق کشور های سومی اخراج کند؛ اما به هیچ عنوان یک میکانیزم اخراج جمعی پناهجویان افغان در کل اروپا غیرقابل تطبیق است ولی قوانینِ که مرز ها را ببندند تطبیق خواهد شد.»

وزیر داخلۀ جرمنی روز چهارشنبه در پارلمان کشورش گفت که به زودی پناهجویان بیشتری از این کشور به افغانستان برگشتانده خواهند شد.

نانسی فیزر افزود که ایالت های جرمنی در حال تهیۀ لیست های جدیدی از “مهاجران مجرم افغان” هستند.

یاکوب کیرکگارد، تحلیلگر در بنیاد فکری بروگل مستقر در بروکسل به فرانس پرس گفته است که فشار ها وجود دارد تا روند اخراج مهاجرین بی اسناد و پناهجویان رد شده تشدید یابد.

بر اساس ارقام دفتر احصایۀ اتحادیۀ اروپا، سال گذشته از میان ۵۰۰ هزار نفر که برایشان دستور داده شده بود که این اتحادیه را ترک کنند ، کمتر از ۲۰ درصد آنان به کشور های اصلی شان برگشتانده شدند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x