وزارت خارجه پاکستان خواستار تسریع انتقال پناهجویان افغان به کشورهای ثالث شد

وزارت خارجه پاکستان گفته که روند انتقال پناهجویان افغان به کشورهای ثالث را بررسی می‌کند.

زهرا ممتاز بلوچ سخنگوی این وزارت با تاکید بر ضرورت رسیدگی فوری به پرونده‌های انتقال پناهجویان، گفت که پاکستان در این خصوص با کشورهای سوم سرگرم گفت‌وگو است.

رسانه پاکستانی جیو نیوز گزارش داد که خانم بلوچ روز جمعه ۱۲ عقرب، در نشست خبری هفتگی خود با رسانه‌ها گفته که مقام‌های پاکستانی فهرست‌هایی را که این کشورها داده‌اند، در گفت‌وگوهای دوجانبه بررسی می‌کنند.

او افزود: «رسیدگی فوری به این پرونده‌ها ضروری است تا افغان‌ها بدون تأخیر بیشتر به کشورهای ثالث انتقال داده شوند.»

حکومت پاکستان ماه گذشته به مهاجران بدون مدرک اقامتی یک ماه فرصت داد تا این کشور را ترک کنند.

با پایان یافتن ضرب‌الاجل پاکستان برای مهاجران در اول نوامبر، این کشور روند بازداشت و اخراج اجباری آنان را تشدید کرد.

براساس گزارش‌ها، هزاران افغان در انتظار انتقال به کشورهای غربی در پاکستان به سر می‌برند.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت که کشورش با حساسیت بیشتری به پرونده‌های برخی از مهاجران غیرقانونی افغان از جمله روزنامه‌نگاران افغان، هنرمندان و فعالان مدنی ادامه خواهد داد.

خانم بلوچ در پاسخ به سوالی درباره این گزارش‌ها گفت که درج نام یک فرد در این فهرست‌ها لزوماً به این معنی نیست که این کشورها با صدور روادید برای آن فرد موافقت کرده‌اند.

او همچنین افزود که پاکستان با این کشورها در تماس است تا از تصمیم‌گیری‌ سریع در زمینه انتقال پناهجویان اطمینان حاصل کند.

این مقام وزارت خارجه پاکستان تصریح کرد: «دولت اجرای این طرح را آغاز کرده و قرار است به صورت منظم و مرحله‌به‌مرحله اجرا شود.»

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفت: «ما همچنین می‌دانیم که اجرای کامل این سیاست مدتی طول می‌کشد.»

خانم بلوچ در پاسخ به این سوال که آیا اجرای این طرح نمی‌توانست به صورت تدریجی و با خشونت کمتر اجرا شود، گفت که این تصمیم را دولت پاکستان پس از بررسی‌های لازم و رایزنی‌های گسترده با نهادهای مربوط گرفته است.

او در توجیه طرح اخراج دسته‌جمعی مهاجران افغان گفت که افغان‌ها می‌توانند با درخواست ویزا از طریق قانونی به پاکستان برگردند.

براساس آمار سازمان ملل، بیش از ۱۶۵ هزار پناهجوی افغان پس از صدور دستور اخراج این کشور را ترک کردند.

در همین حال، ۷۶ درصد این مهاجران گفته‌اند که از ترس دستگیری پولیس پاکستان به افغانستان بازگشته‌اند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x