احمد مسعود: طالبان دست به نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت زده‌اند. 

احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی افغانستان، در پیام تازه‌ای که امروز سه شنبه منتشر کرد، طالبان را به متهم به اقدامات ضد بشری از جمله نسل‌کشی، پاک‌سازی قومی، کشتار مردم محلی و منسوبان نظامی دولت پیشین، اعدام صحرایی و غصب و چپاول دارایی‌های همگانی کرد.

مسعود از سازمان‌ها و کشورهای جهان خواست «اقدام لازم و عاجل برای رسیدگی به وضعیت اسفبار انسانی، حقوق بشر و خاتمه جنایات گروه تروریستی طالبان، انجام دهند.»

رهبر جبهه مقاومت ملی، کوچاندن اجباری مردم در دایکندی، بلخ، اندراب‌ها و قندهار، کشتار در مسجد سیدآباد در قندوز، ناپدید شدن افراد و کشتار دسته‌جمعی در پنجشیر را مصداق‌هایی از پاک‌سازی قومی، نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت خواند.

پس از آن‌که مرکز ولایت پنجشیر در نتیجه‌ی تهاجم گسترده‌ طالبان به تصرف این گروه درآمد، از محل اقامت احمد مسعود اطلاع دقیقی در دست نیست.

با فروپاشی دولت پیشین افغانستان در ماه سنبله، طالبان به نیروهای باقی مانده در برخی از مناطق از جمله پنجشیر و اندراب پیام فرستاد که تسلیم شوند. نیروهای جبهه مقاومت ملی مستقر در پنجشیر و اندراب، تسلیم طالبان نشدند و پس راه اندازی یک دور مذاکرات، جنگ گسترده‌ای میان دو طرف آغاز شد.

 در تهاجم هزاران جنگجوی طالب بر پنجشیر و اندراب، مرکز ولایت پنجشیر و ولسوالی‌های آن، از جمله اندراب، به تصرف طالبان در آمد و از آن زمان تا اکنون، نیروهای جبهه مقاومت ملی در مناطق کوهستانی پنجشیر و اندراب مستقر شده‌اند.

مسعود در پیام تازه خود گفت که افغانستان نیازمند تشکیل یک حکومت واقعی و فراگیر، برخاسته از اراده ملت و متشکل از اقوام مختلف افغانستان است تا بتواند این کشور را نمایندگی کند. در این اعلامیه از کشورهای جهان خواسته شده است که از به رسمیت شناختن طالبان خودداری کنند. مسعود همچنان گفت است که اعتراضات گسترده مردم  در داخل و بیرون از افغانستان باعث شده است کشورهای جهان از به رسمیت شاختن طالبان خودداری کنند.  او ضمن ستایش از اعتراضات مردم گفت: «نتیجه‌ی اعتراضات و ایستادگی شماست که جهان از به رسمیت شناختن طالبان امتناع نمود.»

در این اعلامیه آمده است که جبهه مقاومت ملی در تماس و هماهنگی با سایر نیروهای مطرح کشور اعم از رهبران سیاسی، شخصیت‌های جهادی، چهره‌های خوشنام دولت پیشین، اعضای پیشین مجلس نمایندگان، علمای دینی، نظامیان و بقیه اقشار اجتماعی می‌کوشد بحران ناشی از فروپاشی دولت پیشین را مهار کند و صلح پایدار را در افغانستان برقرار سازد.

از سوی دیگر مسعود، توافقات پنهانی در جریان مذاکرات با طالبان زیر چتر مصالحه ملی، تسلیم‌ حکومت به طالبان از سوی اشرف غنی و فرار او با سپرده‌های مردم را مصداق «خیانت ملی» خواند که منجر به فروپاشی دولت و افتادن افغانستان به «دامن افراط‌گرایی و تروریسم خونخوار» شده است.

احمد مسعود افزود که جبهه مقاومت ملی با باور به خوانش اعتدالی از دین و شریعت، و برای دفاع از سرزمین، استقلال، حقوق و ارزش‌های انسانی، بر ضد تروریسم و اشغال مبارزه می‌کند و تا برقراری صلح پایدار و یک نظام مشروع از تلاش و مبارزه دست بر نخواهد داشت.
ایندپندنت
۲۰۲۱/۱۲/۱۰

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x