اختلاف و بی نظمی برای مردم افغانستان زهر کشنده است!

برای افغان ها نعمت بزرگی است که در هر شرایطی مهم ترین و مقدس ترین ارزش برای مردم اسلام است. وجود این خصوصیت به نفع کشور ما بوده و همواره استقلال و وحدت ملی کشور را در طول چهارده قرن گذشته تضمین کرده است، در واقع قدرت بزرگی است که اگر به مدتی نه چندان دور، اگر تنها به یک قرن پیش برگردیم، معلوم می شود که به برکت شعار تکبیر و اسلام از اشغال انگلیس آزادی یافته ایم، از کفر کمونیسم از این طریق رها شده و اشغال بیست ساله صلبیون نیز بوسیله اسلام پایان یافت.

این خصوصیت از یک سو نشان از سعادت ملت مؤمن افغانستان دارد، از سوی دیگر مسئولیت بزرگی را بر عهده رهبری دینی نهاده است، اما توجه به این نکته نیز حائز اهمیت است و اتحاد رهبران امری آسان و ساده نیست، زیرا هر یک از علما نظر و اجتهاد خاص خود را دارند و بدون دلایل کامل، قانع کننده و معقول به راه کس دیگران نمی رود.

هدف این که علمای دین، طبقه تعیین کننده سرنوشت افغان ها و گردآورندگان، تنظیم کنندگان و محرکان این ملت پاک دل مسلمان هستند، اما این واقعیت را نباید نادیده گرفت که اختلاف و بی نظمی این طبقه هم برای این ملت زهر کشنده است اکنون اگر وضعیت کشورمان را در سی سال گذشته مرور کنیم، مشخص می شود که وحدت نسبی در رهبری دینی ماست. به برکت این وحدت، کشور از خودسری، تفرقه و فساد شیطانی نجات یافت و با قدرت های  جهانی مبارزه تاریخ صورت گرفت.

بنابراین می توان گفت کامیابی در وحدت صفوف است و تا زمانی که طبقه تأثیرگذار ما متحد باشد به کامیابی های تاریخی دست خواهیم یافت، کشور مستقل، مردم خودکفا و نظام مستحکم خواهد بود. اگر بین رهبری دینی بی اعتمادی حاکم شود، دیگر امیدی به کامیابی و پیشرفت نیست. این وحدت جز با مشورت حاصل نمی شود، زیرا همه متون دینی ما بر این موضوع تاکید دارند و خداوند متعال نیز به پیامبرش توصیه کرده که مردم را جمع کنید و از اختلاف و تفرقه خود را نجات دهید.

بر این اساس مشخص می شود که مشورت برای وحدت صفوف بسیار مهم است و همه باید قبول کنیم که در صورت عدم مشورت  با علمای دین در موضوعات و تصمیمات مهم  نارضایتی و بی اعتمادی به تدریج افزاش می یابد و قدرت قوی نظام به شدت کم می شود.

منبع: دیلی شریعت

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x