اظهارات سخنگوی وزارت داخله افغانستان به ‘دست داشتن یک رسانه در انتقال مواد انفجاری’ خبرساز شد

نهادهای حامی رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی در افغانستان خواهان روشن شدن گفته‌های سخنگوی وزارت کشور درباره “دست داشتن یک رسانه” در انتقال مواد انفجار در کابل شده‌اند.

طارق آرین سخنگوی وزارت داخله (کشور) افغانستان امروز دوشنبه (۲۵ اسفند/حوت) در توییتر نوشت: “با تاسف دریافتیم که یک رسانه‌ خصوصی در انتقال مواد انفجاری دست دارد. پرسش‌های جدی در این رابطه وجود دارد و ما برای رسیدن به پاسخ مطلوب کار می‌کنیم.”

او در مورد نام این رسانه و اینکه مواد انفجاری از کجا و به چی مقصدی در حال انتقال بوده، توضیحی ارائه نکرد اما نوشت: “به‌زودی در مورد آنچه نشر کردم جزییات بیشتر‌ می‌دهیم. پروسهٔ شریک‌سازی اطلاعات در سه مرحله صورت می‌گیرد. ابتدایی، انکشافی و نهایی.”
اظهارات آقای آرین واکنش‌های نهادهای حامی رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی در پی داشته است که خواستار روشن شدن موضوع شده‌اند.
در همین حال تصویر نامه‌‌ای در شبکه‌های اجتماعی نشر شده که در آن آمده این محموله “ترقه‌هایی” بوده که یک تلویزیون خصوصی در کابل برای جشن سال نو خریده است.

کمیته مصونیت خبرنگاران افغانستان اظهارات آقای آرین را “شدیدا نگران کننده” خوانده و از وزارت داخله خواسته که هر چه زودتر در این باره وضاحت دهد: “صحبت‌های گنگ و کلی، آن هم از یک آدرس رسمی دولتی نگران کننده است و از اعتبار این نهادها می‌کاهد.”

به گفته این نهاد در زمانی که خبرنگاران و رسانه‌ها مستقیم هدف قرار می‌گیرند، این اظهارات ضربه بزرگی به آزادی بیان و رسانه‌ها می‌زنند.

نی، نهاد حامی رسانه‌های آزاد در افغانستان از طرح چنین اتهامی به یک رسانه اظهار نگرانی کرده و مجیب خلوتگر، رئیس اجرایی آن گفته چنین اتهام‌هایی “به اعتبار رسانه‌ها در افغانستان صدمه می‌زند.”

برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی در افغانستان نیز از شیوه اطلاع رسانی سخنگوی وزارت داخله انتقاد کرده و گفته‌اند به جای اطلاع رسانی مبهم بهتر است اسناد و مداراک ارائه کند.

اظهارات طارق آرین در گذشته نیز خبرساز شده است.

حدود یک و نیم ماه پیش، آقای آرین در زمان وقوع رویداد بهسود گفته بود افراد مسلح غیرمسئول وابسته به علیپور، یک فرمانده محلی، به نیروهای امنیتی و‌ مردم شلیک کرده‌اند. اما هیات حقیقت‌یاب به این نتیجه رسید که قربانیان همه غیرنظامی بودند. در این رویداد ۱۱ نفر کشته شده و ۳۱ تن زخمی شدند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x