افزایش بی‌سابقه مهاجرت معکوس صهیونیست‌ها در پی جنگ غزه

رسانه‌های صهیونیستی با استناد به داده‌های آماری اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی اعلام کردند، شمار مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی پس از آغاز جنگ غزه و در ۷ ماه نخست سال جاری میلادی افزایش بی‌سابقه‌ای نسبت به دهه گذشته داشته است.

رژیم صهیونیستی در پی جنگ غزه و درگیری‌ها با حزب‌الله لبنان با افزایش بی‌سابقه موارد مهاجرت مواجه است و طبق اعلام مراکز آماری و رسانه‌های رژیم صهیونیستی، در سال جاری میلادی، ۴۰ هزار و ۶۰۰ نفر از ساکنان اراضی اشغالی آن را ترک کرده‌اند.

روزنامه اسرائیلی«جروزالم پست» در این باره نوشت: «موارد مهاجرت ساکنان اراضی اشغالی به کشورهای خارجی به اندازه‌ای بالا رفته که پیشتر سابقه نداشته است. آن‌ها پول، تحصیلات و مهارت‌های شغلی خود را به همراهشان می‌برند. شمار بالای مهاجران، حتی از مناطقی دور از شمال و جنوب که درگیر جنگ هستند، در بلندمدت‌ به اسرائیل آسیب خواهد زد.»

در هفت ماه اول سال میلادی جاری، ۴۰ هزار و ۶۰۰ نفر اراضی اشغالی را ترک کرده‌اند که به طور میانگین، ۲ هزار و ۲۰۰ نفر بیشتر از تعداد مهاجران هر ماه در سال ۲۰۲۳ است.

اداره مرکزی روش‌های جدیدی را مطابق استانداردهای جهانی برای سنجش میزان مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی و بازگشت به آن اتخاذ کرده است.

در ادامه این مطلب آمده است: «داده‌های آماری این مرکز ماجرای ناخوشایندی را روایت می‌کند؛ در سال ۲۰۲۳، ۵۵ هزار و ۴۰۰ نفر مهاجرت کردند که در مقایسه با میانگین سالانه ۳۷ هزار و ۱۰۰ نفر در دهه پیش آمار بالایی است. در همان سال، ۲۷ هزار و ۸۰۰ نفر از اسرائیلی‌ها پس از گذراندن مدت طولانی در خارج بازگشتند که بیشتر از میانگین ۲۳ هزار و۸۰۰ نفر در یک دهه است.»

طبق روش قدیمی سنجشی که تا سال ۲۰۲۱ مورد استفاده بود، آمار مهاجران و کسانی که باز می‌گشتند، پایین‌تر بود. اصلاح این روش، مهاجرت ۱۲۶ هزار و ۱۰۰ نفر دیگری در ۱۰ سال گذشته را آشکار کرد.

در سال ۲۰۲۳، ۳۹ درصد از مهاجرات از مناطق مرفه‌تر و ثروتمندتر اراضی اشغالی، از حمله تل‌آویو و مناطق مرکزی آن بودند، در حالی که ۲۸ درصد از حیفا و از شمال و ۱۵ درصد دیگر نیز از جنوب بودند. حتی قدس اشغالی نیز ۱۳ درصد از کل مهاجران را تشکیل می‌‎داد و شمار مهاجران کرانه باختری نیز به ۵ درصد می‌رسید.

شمار مهاجران در تابستان گذشته افزایش یافت. در حالی که ۵ هزار و ۲۰۰ نفر ماهانه به طور میانگین در پنج ماه اول سال مهاجرت می‌کردند، این شمار در ژوئن و ژوئیه به ماهانه ۷ هزار و ۳۰۰ نفر رسید.

طبق اعلام اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی، شمار «مهاجران بلندمدت» در هفت ماه اول ۲۰۲۳ به ۵۹ درصد افزایش یافت.

جروزالم پست با اشاره به جزئیات دیگری درباره جمعیت مهاجران اراضی اشغالی نوشت: «متوسط سنی مردانی که در ۲۰۲۳ مهاجرت کرده‌اند، ‌۳۱.۶ بوده، در حالی که برای زنان، این عدد ۳۲.۵ بوده است.»

در ادامه این گزارش آمده است: «افراد ۲۰ ساله و ۳۰ ساله ۴۰ درصد از جمعیت مهاجران را تشکیل می‌دهند، اگرچه، فقط ۲۷ درصد از جمعیت را تشکیل می‌دهند. این یعنی اسرائیل در حال از دست دادن میزان چشمگیری از نیروی انسانی در سنی است که بسیاری از افراد وارد فضای کار می‌شوند یا تحصیل می‌کنند. در میان مهاجران، ۴۸ درصد از مردان و ۴۵ درصد از زنان مجرد بوده‌اند. حدود ۴۱ درصد با شریک زندگی خود مهاجرت کرده‌اند که نشان‌دهنده نقل مکان دائمی بسیاری از این مهاجران است.»

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x