افغانستان تحت حاکمیت طالبان به جهنم تبدیل می شود، بیشترین ظلم به زنان خواهد بود!

طالبان یک گروه بنیادگرای اسلامی از مذهب سنی است که در جنوب افغانستان در سال 1994 شروع به کار کرد. طالبان یک کلمه پشتو است که به معنی متعلم شناخته می شود. متعلمینی که به ایدئولوژی بنیادگرایی اسلامی اعتقاد دارند. متعلمینی که در مدارس پاکستان و افغانستان تحصیل کرده اند.
طالبان امروز پس از خروج نیروهایش از افغانستان و حملات بالای نیروهای امنیتی، روحیه بسیار خوبی دارند.
در چند ماه گذشته، طالبان 7 پیلوت از افغانستان را به قتل رسانده است. گزارش سازمان ملل متحد حاکی از آن است که 229 غیرنظامی به دلیل حملات طالبان در 3 ماه نخست سال 2021 کشته شده اند. بیش از یک هزار نیروی امنیتی افغانستان پس از نجات جان خود به تاجیکستان فرار کردند.

در واقع، روزهای بد برای مردم افغانستان در شرف آغاز شدن است. زیرا ایالات متحده نیروهای خود را از افغانستان خارج کرده و روز به روز بر قدرت طالبان افزوده می شود. 
طالبان اخیراً ادعا کرده است که 85 درصد کشور را به تصرف خود درآورده است و تلاش هایش برای مابقی مناطق ادامه دارد.
تاکنون افغانستان به کشوری با نظام دموکراتیک عنوان شده است، اما اگر طالبان کشور را به طور کامل تصرف کنند، آیا دموکراسی در این کشور و یا مسئله حقوق بشر در این کشور باقی خواهند ماند؟
برای درک این موضوع، باید ایدئولوژی طالبان را درک کنیم. در واقع، طالبان پیش از ان از سال 1996 تا 2001 بر افغانستان حکومت می کردند، در این دوره قوانین شریعت در افغانستان حاکم بود.
تحت حاکمیت طالبان، انها محدودیت های سختگیرانه ای برای زنان اعمال می کردند. به دلیل روشهای وحشتناک مجازات، در جامعه افغانستان با آن مخالفت شد. 
اما اکنون طالبان مسیر جنگ را برای بازیابی مجدد قدرت انتخاب کرده اند و به نظر می رسد که در حال موفقیت می باشند. در این صورت، ما قصد داریم به شما بگوییم که در صورت بازگشت طالبان به قدرت، محدودیت های ممکن است مجددا اجرا شوند.

1- تحت حاکمیت طالبان، استفاده از ریش های بلند و پوشش برقع برای زنان و برای مردان افغان اجباری است.
2- تلویزیون، موسیقی، سینما ممنوع خواهد شد.
3- طالبان پس از روی کار آمدن در سال 1996 قوانین سختگیرانه ای را بر اساس جنسیت وضع کردند که بر اساس آن زنان افغان اجازه کار ندارند.
4- دختران پس از ده سالگی از رفتن به مکتب منع می شوند. درهای کلیه مکاتب، کالج ها و دانشگاه ها برای دختران بسته خواهد شد.
5- اگر زن بدون خویشاوند مرد از خانه بیرون برود، با مجازات روبرو خواهد شد.
تحت حاکمیت طالبان، زنان و دخترانی که از خانه فرار می کردند، در میان جمعیت سنگسار می شدند.
6- زنانی که مکاتب دخترانه را در خانه اداره می کنند در مقابل دیدگان همسران، فرزندان و متعلمین خود کشته می شدند.
7- بسیاری از زنان وقتی تصادفاً پاهایشان از زیر برقع دیده می شد به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.
8- تحت حکومت طالبان، بسیاری از محدودیت ها منجر به افسردگی در زنان شده بود که منجر به افزایش شدیدی خودکشی در میان انها شد.
با این وجود، علیرغم همه اینها، سازمانها و نهادهای اجتماعی که برای حقوق بشر و امنیت زنان کار می کنند، هنوز در سراسر جهان ساکت هستند. سازمان ملل نیز چند روز پیش هشدار داده بود که طالبان می توانند در روزهای آینده بسیاری از ولایات را تصرف کنند، اما چگونه می توان جلوی آن را گرفت یا چه اقداماتی باید علیه این گروه افراطی انجام شود؟ به عنوان راه حل این مسئله، مذاکرات صلح باید با قوت به پیش برود.
نیوز ترک انلاین
2021/10/7

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x