“تروریست ها به نام اسلام، افغانستان را نابود کرده اند!”

سال ها رنج و قربانی شدن افغانستان در میان کشورهای مسلمان نشان می دهد که کشورها و ملت ها صرف نظر از اینکه دین مشترکی دارند اساسا واقع گرا هستند و در تلاشند تا منافع خود را در سیستم بین المللی پیش ببرند.

به عبارت دیگر کشورهای مسلمان خود را عضو یک جامعه فوق ملی که در اسلام به عنوان “امت” شناخته می شود نمی دانند!

همانطور که رئیس جمهور افغانستان اشرف غنی غالبا می گوید: “اسلام همیشه در افغانستان فراگیر و پر بازتاب بوده، به عنوان دین اعتدال بوده نه خشونت آمیز!” بر این اساس، مردم افغانستان آموزه های واقعی اسلام را به عنوان دین سازگاری می دانند که عدالت اجتماعی، صلح، یکرنگی و همزیستی در بین بشریت را ترویج می کند.

قبل از حمله خشونت آمیز و اشغال کشورشان توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق، افراد بی بضاعت و در عین حال فداکار مذهبی افغانستان از نحوه زندگی خود راضی بودند و در مواجهه با بسیاری از مشکلات جهاد بیشتری را انجام می دادند.

مردم افغانستان فقط برای حفظ صلح و ثبات در کشور خود و اهداف دفاعی به جهاد متوسل شده اند. نمونه بارز مقاومت جمعی آنها در برابر نیروهای متجاوز و اشغالگر اتحاد جماهیر شوروی سابق بود.

در حقیقت با خون مردم افغانستان و ویرانی های نابسامان کشورشان بود که اتحاد جماهیر شوروی سابق تسلیم شد و نیروهای خود را از افغانستان بیرون کشید. افغان ها به جهاد دفاعی در برابر نیروهای متجاوز شوروی اعتقاد داشتند و برای پیروزی می جنگیدند و این امر نقش مهمی در فروپاشی تروریسم داشت!

افغانها با افتخار از کشور خود دفاع کردند و به نگرانی های جهان اسلام در مورد آنچه برخی از کشورهای مسلمان با عنوان “اسلام در معرض خطر است” پاسخ دادند.

بعد از خسارات فاجعه بار جنگ، مردم افغانستان طبیعتا انتظار داشتند كه امت اسلام قدم به جلو بگذارد و نقش خود را از طریق جهاد بیشتر برای ثبات و بازسازی افغانستان پس از جنگ انجام دهد.

اما این دولتهای اسلامی برعكس عمل كردند.  طالبان ایجاد شد و آنرا یک جنبش اسلامی نامیدند! افغان ها که خسته از جنگ بودند به ناچار طالبان را پذیرفتند!

پس از یازده سپتمبر و از دست رفتن قدرت طالبان، تحولات مثبتی در زمینه ای مختلف در افغانستان ایجاد شد! 

اما این دستاوردهای بسیار تحول گرا که جان هزاران سرباز بین المللی و بیش از سیصد هزار افغان را در طی سال های گذشته گرفته است، همچنان در معرض تهدید است! 

طالبان مجددا بدنبال تحکیم قدرت در افغانستان هستند و دولت افغانستان در تلاش برای متقاعد کردن ذینفعان اصلی منطقه برای پایان دادن به رنج مردم افغانستان است. 

با وجود تلاش های بی امان افغانستان برای ایجاد صلح، مردم افغانستان دست از مبارزه عادلانه و جهاد مستمر خود در برابر متجاوزان برنخواهند داشت.

از آنجا که مردم افغانستان سالها از کشور و دستاوردهای سخت خود فاع کرده اند، در ادامه همکاری با جامعه بین المللی، آنها همچنان به گسترش دوستی صادقانه با همسایگان مسلمان خود ادامه خواهند داد.

زیرا این تنها صلح است که منطقه را قادر می سازد تا با موفقیت و همزیستی بپردازند.
(دیپلمات)
۲۰۱۵/۲۹/۵

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x