تصویری کوتاه از بیست سال اشغال

زمانی که در سال 2001 آمریکایی ها بر خلاف تمامی قواعد و موازین عقلانی و بین المللی به افغانستان حمله کردند و نظام اسلامی را ویران کردند و کشور را توسط عده ای نالایق و زودباور اشغال کردند، از آن روز به بعد این کشور مورد حمله همه جانبه قرار گرفت و دروازه های ویرانی در کشور گشوده شد.

در آغاز تهاجم اکثر اماکن عمومی کشور، رادارها، طیاره ها و هلیکوپترها، سلاح های بزرگ و میدان های هوایی را بمباران کردند که تقریباً همه چیز ویران شد و مدتی با مجاهدین امارت اسلامی جنگیدند که بسیاری از افغان های بی گناه ما شهید شدند.

زمین افغانستان را به آتش کشیدند، به مردم مظلوم حمله کردند، هزاران قریه را ویران کرد و صدها هزار افغان مظلوم، شهید، بیوه، یتیم و مجروح شدند. می توان گفت که غم های بی شماری را به خانه های هر افغان آوردند.

علاوه بر جنگ نظامی، آمریکایی ها و کشورهای شریک آنها جنگ فکری و فرهنگی خود را نیز به شدت ادامه دادند و از تمام امکانات خود برای گمراه کردن افغان ها استفاده کردند. بسیاری از تلویزیون ها، رادیوها، مجلات، روزنامه ها، وب سایت ها و صفحات در رسانه های اجتماعی برای گمراه کردن افغان ها استفاده شد.

کار برای تحمیل یک سیستم سکولار بر افغان ها آغاز شد. انتخابات جعلی راه انداختند، سکولارهای آموزش دیده خارجی را به کشور فرستادند، کمونیست های قدیمی را به بردگی وادار کردند و میلیاردها دالر به افغانستان فرستادند تا رژیم خود را بسازند. نهادهایی به نام های مختلف به افغانستان فرستاده شده اند تا افغانستان را مستعمره خود کرده و از طریق آن بر کل آسیا حکومت کنند.

در طول 20 سال اشغال، موارد زیر رخ داد؛ انحراف فکری و سیاسی، فاحشه گری، بازار آزاد و سود، تبعیض قومی و مذهبی، رسانه های فاسد و مبتذل، سکولاریزم و بی دینی، مفاسد اخلاقی و اداری، ترویج سنت های غربی، بی احترامی به علما و متدینین، توهین به شعائر مقدس و مذهبی، بی اعتبار ساختن علوم شرعی و دینی و ماتریالیسم.

وظیفه همه ماست تا همانطور که آمریکا را از کشور اخراج کردیم، آمریکایی گری را نیز از کشور حذف کنیم و به کمک نظام حاکم فعلی‌مان با شجاعت فراوان مبارزه کنیم و طرح و برنامه داشته باشیم.

(نن تکی آسیا)   

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x