رژیم صهیونیستی ده ها سال است که جنایات مختلفی را علیه ملت فلسطین انجام می دهد و آخرین بار پس از 7 اکتبر در جریان حملات گسترده هوایی و زمینی، نزدیک به 40 هزار غیرنظامی بی گناه را به شهادت رساندند هزاران نفر دیگر مجروح شدند و همه ساکنان غزه مجبور به ترک مناطق خود شدند.
علاوه بر خسارات جاني و مالي فراوان ملت فلسطين رژيم صهيونيستي هم تاوان های زیادی متحمل شدند، رژیم صهیونیستی در عرصه ديپلماتيك نيز متحمل خسارات فراواني شد، اسرائيل تحت فشار شديد بينالمللي است و روز به روز با انزوا مواجه میشود. اسرائیل به کشوری تبدیل شده است که اقدامات آن بارها توسط بسیاری از سازمان های بین المللی بشردوستانه به ویژه سازمان ملل محکوم شده است.
در عین حال، تصویب قطعنامه جدید مجمع عمومی سازمان ملل متحد که وضعیت ناظر فلسطین را تغییر می دهد، گامی انقلابی علیه سیاست های اسرائیل است. بسیاری از سازمان های منطقه ای نیز جنایات جنگی و اقدامات نسل کشی اسرائیل در غزه را محکوم می کنند.
اسرائیل که از نظر حقوقی در عرصه حقوق بین الملل و از نظر دیپلماتیک در عرصه سیاست بین الملل مشروعیت خود را از دست داده است، مشروعیت خود را در وجدان بشریت بین المللی نیز به کلی از دست داده است.
در حالی که تظاهرات علیه اسرائیل در اروپا، امریکا و بسیاری از کشورهای جهان به دلیل نسل کشی غزه ادامه دارد، شرکت های حامی اسرائیل نیز دست از حمایت برداشته اند. این موج اعتراضات بسیار قابل توجه است و در دو دهه اخیر بی سابقه تلقی می شود.
در نتیجه، به نظر می رسد که اسرائیل در یک بحران عمیق مشروعیت قرار دارد. این بحران در جنبه های حقوقی، دیپلماسی بین المللی و وجدان انسانی بین المللی تجربه شده است. بازیابی این مشروعیت برای اسرائیل بسیار دشوار است، زیرا سیاست نسل کشی آن در غزه هرگز از حافظه بشریت پاک نخواهد شد.