جنگ غزه عملا تمام شده و اسرائیل دستاوردی نداشته است

رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند جنگ رژیم صهیونیستی در غزه عملا پایان یافته است، بدون اینکه این رژیم دستاوردی کسب کند و جنبش حماس هم مجددا به غزه بازگشته است.

براساس گزارش روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی نوشت: «بزرگترین شکست نظامی، سیاسی و اطلاعاتی تاریخ اسرائیل که در هفت اکتبر دیده است، هنوز با هیچ سیاست راهبردی دیگری جایگزین نشده است». پس از گذشت یک سال از عملیات طوفان الاقصی مقاومت فلسطین، کابینه رژیم صهیونیستی هنوز تصمیم نگرفته‌ است که در مرحله پساجنگ غزه می‌خواهد در این باریکه چه چیزی ببیند: شهرک‌های یهودی، کشورهای عربی میانه‌رو، تشکیلات خودگردان فلسطین، نظام حماس ضعیف یا هر گزینه دیگر. راه‌حل قاطعی وجود ندارد.

این روزنامه با اشاره به اینکه فشار نظامی در عملیات رفح نتوانست اسرای صهیونیستی را آزاد کند، نوشت: علیرغم عدم اعلام رسمی آتش‌بس به ویژه پس از ترور یحیی السنوار، مانور نظامی در بیشتر بخش‌های نوار غزه عملاً به پایان رسیده است، بدون اینکه اسرائیل در ازای آن چیزی دریافت کند.

یدیعوت آحارونوت نوشت از سویی حماس به فعالیت در مناطق شمالی غزه تحت حمایت ساکنان بازگشته است و از سوی دیگر به سربازان صهیونیستی اطلاع داده شده است که در طول سال ۲۰۲۵ نیز به جنگ در نوار غزه بازخواهند گشت.

این روزنامه عبری نوشت: فروپاشی حماس بدون تعیین نظام جایگزین، هرگز اتفاق نخواهد افتاد. در عمل هم، اقدامات بخش سیاسی در نبود یک هدف رسمی برای مرحله پساجنگ، موجب بقای حماس در غزه می‌شود.

این روزنامه صهیونیستی نوشت: «برای مثال در شهر بزرگی مانند خان یونس، نشانه‌هایی وجود دارد که حماس بیش از شمال نوار غزه در حال احیا است.» مردم در مناطقی که حماس حضور ندارد، خواستار بازگشت آن برای اجرای قانون و نظم هستند.

همچنین یدیعوت با اشاره به اینکه پس از ترور «یحیی السنوار» رهبر حماس، این جنبش همچنان رهبران بزرگی در غزه همچون «محمد شبانه» فرمانده تیپ رفح یا «عزالدین الحداد» یا «محمد السنوار» برادر یحیی السنوار و نیز رهبرانی خارج از غزه دارد، نوشت اما با این حال، با ترور السنوار چالش‌ جدیدی در مذاکرات جاری در قطر در مورد آتش‌بس پیش آمده است و آن اینکه پس از ترور او چه کسی در این جنبش تصمیم گیرنده است؟

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x