حکومت مستبد امام علی‌رحمان و موج جدیدی از اسلام‌ستیزی در تاجکستان

حکومت مستبد تاجکستان تحت رهبری کمونیست خودکامه امام علی‌رحمان با وضع قوانینی، موج جدیدی از اسلام‌ستیزی را در این کشور به راه انداخته است.

در تازه‌ترین مورد از همچو اقدامات ضد اسلامی، مجلس ملی تاجکستان، طرح منع تجلیل از جشن‌های عید و پوشش حجاب را تصویب کرد. بر اساس این طرح، بعد از این زنان با حجاب حق ورود به شفاخانه، مکتب و هیچ ادارۀ حکومتی در این کشور را ندارند.

این نخستین بار نیست که دولت دیکتاتور تاجکستان علیه اسلام و مسلمانان به اقدامات ظالمانه متوسل می‌گردد؛ سابقۀ اسلام‌ستیزی در تاجکستان از سال ۲۰۱۰ به این‌سو در این کشور آغاز شده و تاکنون با شتاب و شدت بیشتر ادامه دارد. دولت لائیک این کشور، همه ساله با تصویب و توشیح چندین طرح علیه مراسم و مناسک دینی، خود را در برابر یک و نیم میلیارد مسلمانان جهان قرار می‌دهد و ملت مسلمان این کشور را که اکثریت قاطع شان مسلمانان اند، در ادای مراسم دینی به چالش مواجه می‌کنند. این در حالی است که تاکنون هیچ اداره و سازمان حقوق بشری و مدافع از آزادی، پیرامون این موضوع، موقف گیری نکرده و حتا هیچ رسانۀ خارجی آن را زیر پوشش خبری قرار نداده است.

جای تعجب این است که خوارج داعشی که اکثریت شان شهروندان تاجکستان اند و زیر نام اسلام دست به فتنه و فساد در سایر کشورهای اسلامی می‌زنند، چرا در برابر این اقدامات ظالمانۀ دولت مستبد این کشور در برابر مسلمانان، حداقل آن را محکوم نمی‌کنند؟

واضح است که خوارج داعشی و دولت اسلام‌ستیز تاجکستان دو روی یک سکه اند و در چارچوب راهکارهای ویژۀ از قبل هماهنگ شده، در پی قلع و قمع اسلام اند.

باید گفت، در شرایطی که بیداری و خیزش مسلمانان جهان با قوت و توان، به منظور باز پس گرفتن حقوق غصب شده، روز به روز فراگیرتر می‌شود و دولت‌های وابسته به غرب و به ظاهر نیرومند، ساقط شده اند یا در آستانه سقوط می‌باشند و بازگشت به مجد و عظمت اسلامی رو به جلو است، جای تعجب است که در قلب عالم اسلام و در منطقه‌یی که سوابق امجاد و مفاخر اسلامی آن از کهن‌ترین سوابق می‌باشد، علی‌رغم اراده و خواست مردم، تعداد محدودی از سردمداران بازمانده از دورۀ حاکمیت کمونیستی شوروی، به صورتی بسیار زشت، که در همه ملل و امم و نظامات و قوانین محکوم است، با اسلام‌ستیزی و استعمارپذیری، استقلال، شرف و عزت دیرین ملت خود را هدف قرار داده اند.

ملت دلیر و سربلند تاجکستان که در این منطقه کوچک از وطن بزرگ اسلامی و عضو جامعۀ فرهنگی و دینی یک و نیم میلیارد مسلمان می‌باشند، مردم متدین بوده و به استقلال و هویت اسلامی خود متعهد و باورمند اند؛ ولی عدۀ معدودی زمامداران فاسد و مستبد باقیماندۀ از دورۀ حاکمیت شوروی، در برابر یک ملت بزرگ و با افتخار اسلام قرار می گیرند.

این عده معدود در این قطعه به ظاهر کوچک اسلامی و در واقع دربردارندۀ افتخارات کهن فرهنگی، بساط اسلام‌زدایی گسترده اند و مسلمانان کشـور را که 96 درصد جمعیت آن می باشند، زیر فشارها قرار داده، با وضع قوانین همانند منع حجاب، منع آذان، منع ریش گذاشتن، و عجیب‌تر از همه، منع نام‌گذاری فرزندان به نام‌های دینی محمد و عبدالله که بهترین نام‌های اسلامی می‌باشند، سلب هویت اسلامی در آن کشور عزیز و پارۀ تن جوامع اسلامی را تعقیب می‌نمایند.

باید گفت، این اقدامات نه فقط اهانت به ملت عزیز و برادر تاجکستان است، بلکه اهانت به همه مسلمانان در سراسر جهان است.

افزون براین، اقدامات یادشده که افراطی‌ترین اقدامات در برابر یک ملت مسلمان تلقی می‌گردد، خود باعث بی‌ثباتی در منطقه نیز می‌گردد.

بنابراین، انتظار می‌رود، دولت های اسلامی و سازمان کنفرانس اسلامی، همچو طرح‌های ضد اسلامی دولت تاجکستان را محکوم نموده و نسبت به حاکمان آن کشور هشدار داده و برای توقف آن، از هر ابزار فشاری که در اختیار دارند، استفاده کنند.

المرصاد

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x