داعش در تلاش جلوگیری از ترقی افغانستان است

مسلّم است که کامیابی، ترقی و پیش‌رفت تنها نیاز فردی و شخصی یک انسان به شمار نمی‌رود بلکه جامعه و کشور نیز نیازمند آن می‌باشد.

روش رسیدن به ترقی شاید در نظریات، متفاوت باشد اما جوامع اسلامی همواره با چنگ‌انداختن به دست‌آویزهای معتبر دینی به عرصه ترقی وارد می‌گردد.

کشور عزیز ما افغانستان چون از مدت‌زمان بسیار طولانی از یور‌ش‌های خارجی و خیانت‌های درونی رنج‌های فراوان را متحمل نموده و از پیمودن مسیر ترقی عاجز بوده است؛ به تازه‌گی پس از شکست اشغال نامیمون آمریکا اراده نموده بود که با بستن کمر همت، با اراده مستحکم خود وارد میدان پیش‌رفت شود که ناگهان فتنه‌ای جوانه زد و تلاش ورزید تا اختلال و اغتشاش را حاکم نماید.

داعش یگانه فتنه‌ای بود که نه تنها در جلوگیری از ترقی افغانستان خود را خسته کرد بلکه هر کشور اسلامی‌ را که در حال کامیابی و پیش‌رفت قرار داشت، با انواع چالش‌ها مواجه نمود؛ داستان عراق و سوریه شباهت زیادی با افغانستان دارد.

دلائل و عوامل اساسی بروز این گروه شربیشه و ویران‌اندیشه را در سایت‌های مختلف مورد مطالعه و تحقیق قرار داده‌ایم، اکنون می‌خواهم به سه نکته‌ای اساسی که داعش تلاش ورزیده‌ است تا با استفاده از آن‌ها مانع پیش‌رفت افغانستان قرار گیرد، اشاره نمایم.

۱_: جلوگیری از استقرار و استحکام نظام اسلامی؛

در نخست باید عرض گردد که بهره‌مند بودن از نظام، موضوع حیاتی می‌باشد؛ جامعه‌ای که فاقد نظام و حکومت‌داری باشد هرگز پیش‌رفت و ترقی نخواهد کرد. در کشور عزیز ما افغانستان الحمدلله پس از تلاش‌های پی‌هم و جان‌نثاری‌های بی‌نمونه ملت، نظام اسلامی زمام حکومت‌داری را در دست گرفت و تا اکنون مسند قدرت را در اختیار دارد.

پس از حاکمیت ا.ا.ا چون تلاش‌های بی‌وقفه جهت ترقی کشور آغاز گردید، گروه داعش نیز توسط استخبارات منطقوی و فرامنطقوی بیشتر حمایت شد تا از ایجاد پیش‌رفت و کامیابی جلوگیری شود.

۲_: تلاش در از بین بردن امنیت سراسری؛

امنیت نعمت بس‌ والای الهی و عامل مهم ترقی یک جامعه می‌باشد؛ جامعه‌ای که از امنیت روحی و مادی بهره‌مند باشد در عرصه‌های مختلف از قبیل آبادی، بازسازی، علمی، نظامی، سیاسی و … پیش‌رفت‌های قابل ملاحظه و چشم‌گیری خواهد داشت.

کشور ما افغانستان چون به تازه‌گی پس از شکست اشغال آمریکا نعمت امنیت را به دست آورده است، گروه داعش تلاش می‌ورزد تا با اخلال امنیت سراسری و عمومی این کشور، مانع پیش‌رفت‌ها در عرصه‌های مختلف شود.

۳_: از بین بردن مراکز علمی و آموزشی؛

از آنجائیکه ترقی و پیشرفت هر جامعه مشروط و منوط به علم و دانش می‌باشد، گروه داعش در این زمینه نیز تلاش ورزیده است که با هدف قرار دادن مساجد و مراکز آموزشی، افغانستان را از کاروان پیش‌رفت و ترقی باز دارد.

هویدا است که انسان به وسیله علم و دانش به فضا رفت و انواع سهولت‌ها را ایجاد نمود؛ اما جهت فراگیری علم‌ و دانش نیاز به امنیت سراسری می‌باشد و امنیت سراسری توسط نظام حاکم می‌شود.

داعش اکنون هر سه مورد فوق را هدف قرار داده است تا با تاخت‌وتاز علیه نظام حاکم، امنیت سراسری کشور را مختل نماید و راه آموزش و پژوهش را مسدود سازد، اما چون این گروه ایدیالوژی غیراسلامی را اتخاذ نموده و ابزار استخبارات بیگانگان می‌باشد، الحمدلله در کشور ما با شکست کامل مواجه شده است.

منبع المرصاد

 

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


۰ نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
۰
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x