دیپورت مهاجرین افغان از ترکیه بدون دادرسی عالانه

همراه با فرارسیدن انتخابات ترکیه و نگرانی سیاستمداران در مورد تعداد پناهجویان در ترکیه، گزارش جدید دیده بان حقوق بشر، مقامات ترکیه را متهم به اخراج بی رویه افغان ها بدون توجه به خطراتی که در افغانستان کنونی وجود دارد، می کند.

مهاجرین افغان که در ترکیه اقامت دارند معتقدند که افراد اخراج شده از ترکیه کسانی بودند که جز نیروهای امنیتی در نظام پیشین بودند آنها می گویند، طالبان انچه را که در بخشش نظامیان پیشین گفته اند حقیقت ندارد. آنها تعداد بیشماری را از کشته و یا ربوده اند.

اداره کل مدیریت مهاجرت ترکیه در ویدئویی که در توییتر و سایر رسانه های اجتماعی منتشر شده، با افتخار اخرین اخراج افغان ها را از طریق هوایی اعلام کرد. مجموع این تعداد در سال جاری به بیش از 54 هزار نفر رسیده است در حالی که 240 هزار تن دیگر اجازه ورود به انها داده نشد.

گزارش دیده بان حقوق بشر که در ماه جاری منتشر شد، مقامات را به استفاده از اجبار و اخراج بی رویه افغانها بدون دادرسی صحیح و عادلانه به درخواست هایشان برای اخذ پناهندگی، متهم می کنند.

آنچه گزارش شده است این گونه می باشد که مهاجرین از سطح شهر جمع اوری شده و به کمپ های اخراجی انتقال داده می شوند و سپس مجبور می شوند تا برگه اخراج را امضا کنند.

این در حالیست که مقامات ترکیه، گزارش اخیر دیده بان حقوق بشر را رد می کنند و معتقدند که آنها با استندردهای بین المللی با مهاجرین رویه می کنند.

گزارش دیده بان حقوق بشر همچنین به دشت از اتحادیه اروپا به دلیل ناتوانی در نظارت از رفتار مقامات ترکیه در قبال مهاجرین انتقاد کرد. انها خواستار پایان دادن به عقب گرد پناهجویان از سوی کشورهای اروپایی از مرزهای خود شدند.

ترکیه میزبان نزدیک به چهارمیلیون پناهنده، عمدتا سوری است. با این حال با افزایش نارضایتی عمومی در مورد پناهندگان و انتخاباتی که در سال آینده برگزار می شود، دولت ترکیه نگران افزایش این تعداد است.

(مدرن غانا / 26 نومبر 2022)
 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x