سازمان ملل: تأخیر در کمک های بشردوستانه مشکلات را در افغانستان تشدید می کند.

کمیشنری عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) فیلیپو گراند هشدار داده است که اگر کمک های بشردوستانه به افغانستان در چند هفته ارائه نشود، ممکن است آوارگی گسترده ای از خانواده ها در این کشور ایجاد شود و این خطر وجود دارد که جریان پناهندگان به کشورها نیز گسترش می یابد.

آقای گراندی در هفتمین نشست سالانه کمیته اجرایی کمیشنری عالی پناهندگان سازمان ملل متحد گفت که همکاری جهانی برای یافتن راه حل برای بحران ها و مشکلات جهان ضروری است.

وی با اشاره به ناآرامی ها در افغانستان و چند کشور دیگر گفت که در مسئله افغانستان، نظرات همه یکسان نیست، اما اگر بتوان نظرات را یکسان نمود و به راه حلی واحد دست پیدا کرد، می توان بر مشکلات غالب شویم

این درحالیست که پس از تسلط طالبان بر تمام افغانستان، مشکلات اقتصادی مردم رو به وخامت رفته است، قیمت ها افزایش یافت و بیکاری به اوج خود رسید.

ده ها هزار کارمند دولتی در افغانستان در چند ماه گذشته معاشات خود را دریافت نکرده اند.

یکی از بزرگترین انتظارات برای حل این مشکلات، کمک های خارجی است که از زمان روی کار آمدن طالبان یا کاهش یافته یا راکد شده است.

فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی پناهندگان سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از وضعیت کنونی در افغانستان، گفت:

“تغییرات اخیر تهدیدهای جدیدی ایجاد کرده است. من ماه گذشته به افغانستان رفتم. شما از من و دیگر مقامات سازمان های حقوق بشری شنیدید که می گفتیم کمک های بشردوستانه باید فوراً و بدون قید و شرط ارائه شوند. اگر این کمک ها ظرف چند هفته ارائه نشوند مشکلات زیادی گریبانگیر مردم افغانستان خواهند شد!”
این در حالیست که امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در مصاحبه اخیر خود گفت که رهبران جهان باید برای طالبان واضح بسازند که ادامه کمک های بشردوستانه  نخستین شرط انها باید شامل تخلیه افرادی باشد که نیازمند حفاظت هستند. دومین شرط این است که طالبان روابطش را با گروه‌های تروریستی فعال در منطقه قطع کرده و آن‌ها را محکوم کند و سومین شرط باید رعایت حقوق بشر و شرافت زنان در افغانستان باشد.
بی بی سی پشتو
۲۰۲۱/۶/۱۰

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x