سقوط نظام را با چشم خود دیدیم!

نشریه اینترسپت با تهیه گزارشی از سرباز فراری حکومت پیشین تحت عنوان “سقوط نظام را با چشم خود دیدیم” عنوان کرده است که:

(وضعیت سربازان فراری در خارج از کشور بسیار وخیم است. انها یا بیکار و در پی یافتن کار هستند و یا در کارهای سطح پایینی با معاشات کم، در حال زندگی هستند. انها عنوان می کنند که از سقوط حکومت دچار شوک شده اند و بسیاری از انها، حتی شب ها نمی توانند به خواب بروند.)

شکست جنگ عمدتاً به خاطر آمریکایی‌ها نبود، زیرا از سال 2001 می‌توانستند هر سال عقب‌نشینی کنند و شاهد فروپاشی دولت افغانستان به همان سرعت باشند. در عوض، این فروپاشی، محصول یک طبقه سیاسی فاسد افغانستان بود که هنوز در قبال شکست های خود پاسخگو نبوده است.

گزارش های خبری اخیر در مورد زندگی لوکس و مجلل مقامات سابق افغانستان در کشورهای عربی، ترکیه و غرب، انها را شگفت زده نمی کند. آنها لکه ننگی برای مردم افغانستان محسوب می شوند.

فساد گسترده توسط مقامات حکومتی از ابتدا تا سقوط نظام باعث این وضعیت شده است. افغانستان از نگاه مقامات حکومتی مانند یک شرکت سهامی بود که هرکسی براساس مقدار سهم خود، از آن برداشت می کرد.

اقای اکبری از قومندانان پیشین حکومت عنوان می کند که سالها در گزارشاتم در مورد وضعیت و کمبودی های ارتش افغانستان ذکر می کردم که متاسفانه نادیده گرفته می شد. برای مثال در اکتبر 2018، هنگامی که از پایگاه نظامی در یکی از ساحات ولایت غزنی بازدید می کردم که اخیرا هم محل درگیری های شدید بین ارتش و طالبان بود. نیروهای ارتش وقت خود را صرف جمع اوری چوب برای پخت غذاهایشان می کردند  در حالیکه جنگ شدت پیدا کرده بود و جریان داشت.

علاوه بر نابرابری وقیحانه اقتصادی بین خود و مقامات بلندپایه دولت افغانستان، احساس رها شدن و نادیده گرفته شدن که بسیاری از سربازان همین احساس را داشتند، بازگشت به خانواده‌هایشان را منطقی می دانستند تا برای رهبرانی که به  دبی یا ترکیه فرار کرده بودند.

اقای اکبری در پایان گفته است که این خیانت بزرگی بود که حکومت بر ما کرد و ما را رها ساخت. انها خودشان به مکان های امن گریختند و به عیش و نوش های خود ادامه میدهند لکن ما در گرفتاری های دنیا غرق هستیم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x