شرط جرمنی برای گفتگو با طالبان؛ قطع هرگونه ارتباط با تروریزم بین‌المللی!

جرمنی می‌گوید، قصدی برای به رسمیت شناختن طالبان ندارد اما تنها به یک شرط با این گروه وارد مذاکره می‌شود که هیچ گونه ارتباط با تروریزم بین‌المللی نداشته باشد.

والتر لیندلر٬ نماینده ویژه جرمنی برای هند دیروز (دوشنبه، ۵ میزان) به شبکه خبری ANI گفت که تروریزم بین‌المللی شاید با پیروزی طالبان تقویت شود.

لیندلر می‌گوید: “نخست این که ما با طالبان در سطح پائین گفتگو خواهیم داشت، چیزی که در دوحه داشتیم. شرط ما که متوجه طالبان و افغانستان است، همین که هیچ‌گونه حمایت از تروریزم بین‌المللی توسط آن‌ها صورت نگیرد.”

نماینده ویژه جرمنی برای هند افزود که نگرانی‌اش را با دهلی نو در مورد احتمال تقویت تروریزم پس از پیروزی طالبان در افغانستان شریک ساخته است.

او همچنان گفت که یکی از نگرانی‌های بزرگ که نباید در آینده وجود داشته باشد، بحث شکل گرفتن دوباره تروریزم بین‌المللی است.

نماینده ویژه جرمنی برای هند افزود که هیچ قضیه بزرگ جهانی به شمول مبارزه با تروریزم، بدون موجودیت هند حل شده نمی‌تواند.

هند که از متحدین کلیدی حکومت پیشین افغانستان بود، پس از سقوط کابل به دست طالبان، نگرانی‌اش را با رهبران جهان شریک ساخته که مبادا این کشور از افغانستان هدف حمله قرار گیرد.

نریندرا مودی٬ صدراعظم هند پنجشنبه گذشته (اول میزان) با کمالا هارس٬ معاون رئیس جمهور امریکا در قصر سفید دیدار کرد و نگرانی‌اش را از سرازیر شدن تروریستان در منطقه شریک کرد. او از کشور مشخصی به عنوان حامی تروریستان نام نبرد اما ظاهراً به پاکستان اشاره کرد.

کمالا هارس٬ معاون رئیس جمهور امریکا هم در دیدار با صدراعظم هند گفت که برخی گروه‌های تروریستی در پاکستان فعالیت می‌کنند بناء او از پاکستان خواست در مورد گروه‌های که به امریکا و هند خطر به بار آورده می‌توانند، اقدام جدی کند.

مودی در سخنرانی‌اش در اجلاس عمومی سازمان ملل متحد هم گفت که خیلی مهم است تا اطمینان حاصل شود که از خاک افغانستان برای گسترش هراس‌افگنی و حمله‌های تروریستی استفاده نشود.

تا اکنون هیچ یک از کشور های جهان طالبان را به رسمیت نشناخته اند. آن‌سو طالبان می‌گویند که روند به رسمیت شناختن حکومت‌شان به زودی از سوی برخی کشورها آغاز خواهد شد.

ذبیح‌الله مجاهد٬ سخنگوی طالبان و معین وزارت اطلاعات و فرهنگ این گروه روز شنبه (۳ میزان) به رادیو آزادی گفت که با رهبران کشورهای مختلف گفت‌وگو کرده اند و بسیاری از نمایندگان این کشورها نیز به افغانستان آمده اند.

از نمایندۀ ویژه جرمنی برای هند پرسیده شد که آیا کشورش رژیم طالبان را به رسمیت خواهد شناخت؟ او در پاسخ گفت که در حال حاضر چنین برنامه روی دست نیست و اگر گفتگوی هم با طالبان برگزار شود، در مورد امدادرسانی بشری و انتقال کسانی خواهد بود که می‌خواهند افغانستان را ترک کنند.
ازادی رادیو
۲۰۲۱/۲۸/۹

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x