طالبان از ناتو می خواهند که از طریق دیپلماسی وارد عمل شود!

طالبان گفته اند که زمان نمایش قدرت توسط سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به پایان رسیده است و اکنون این اتحادیه باید از طریق دیپلماسی با مسائل برخورد کند!

ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان در مصاحبه با آریانا نیوز گفت: “دبیرکل ناتو ممکن است برای مدتی در مورد شکست های خود صحبت کند، اما آنها باید بدانند که زمان حملات به پایان رسیده است. بیست سال پیش ثابت شد که این اقدامات موثر نبوده و باید از طریق دیپلماسی به آنها رسیدگی شود!”

هفته گذشته ینس ستولتنبرگ رئیس ناتو گفته بود که آنها باید در ردیابی تحولات در این کشور آشفته هوشیار باشند و تلاش های بازسازی گروه های تروریستی بین المللی در افغانستان را از نزدیک زیر نظر داشته باشند!

مجاهد در این مصاحبه گفت که طالبان هرگز اجازه نمی دهند از این کشور به عنوان مرکز جنگ های نیابتی بین قدرت های جهانی استفاده شود. 

مجاهد در مورد بحران اقتصادی در این کشور اظهار داشت که مذاکراتی با دیگر کشورهای منطقه از جمله ازبکستان برای حمایت به ویژه در زمینه تجارت در حال انجام است!

او افزود: “من باید ۱۰۰ درصد بگویم که ما نمی خواهیم کسی از جمله پاکستان دخالت کند. ما یک کشور مستقل هستیم. ما این مداخلات را نمی پذیریم. پاکستان یک کشور جداگانه است. ما نمی خواهیم در امور آنها دخالت کنیم و آنها هم نمی توانند در امور افغانستان دخالت کنند!”

از زمان تصرف افغانستان توسط طالبان، تعداد انگشت شماری از کشورها مانند چین و پاکستان علاقه مند به ایجاد روابط با این گروه هستند. سایر اعضای جامعه بین المللی سیاست انتظار و مراقبت را در پیش گرفته اند!
سیاست دیلی
۲۰۲۱/۱۲/۱۰

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x