موفقیت امارت اسلامی در عرصه سیاسی!

امارت اسلامی از ابتدا سیاست احیای روابط گسترده سیاسی و اقتصادی با سایر کشورهای جهان را بر اساس ارزش های دینی و ملی خود برگزیده و در این زمینه کوشش های سازنده ای انجام داده است، اما جامعه بین المللی با اشاره امریکا و غرب در روابط با دولت مشروع افغانستان گام‌های مهمی برنداشتند.

اخیراً به دلیل سیاست خارجی موفق و دیپلماسی فعال امارت اسلامی، برخی سازمان ها و کشورها به این نتیجه رسیده اند که به جای مطالبات و دستورات غرب، به روابط با افغانستان از منظر منافع خود نگاه کنند.

بسیاری از کشورهای منطقه و جهان روابط و تعاملات خود را با امارت اسلامی افغانستان آغاز کرده اند، در شهر کابل سفارتخانه ها و نمایندگان سیاسی فعال هستند و اداره های سیاسی و دیپلماتیک افغانستان در کشورهای مختلف نیز به نمایندگان امارت اسلامی افغانستان سپرده شده است.

همچنین قرقیزستان در آخرین گام نام امارت اسلامی را از فهرست سازمان های ممنوعه حذف و بر ادامه روابط گسترده سیاسی و اقتصادی با دولت افغانستان تحت رهبری امارت اسلامی تاکید کرد.

علاوه بر این، دعوت نامه های رسمی به امارت اسلامی برای شرکت نماینده افغانستان در مجامع بین المللی داده می شود که آخرین نمونه آن شرکت هیأتی به رهبری وزیر امور خارجه در پنجاهمین نشست سازمان همکاری‌های اسلامی بود.

همزمان در حوزه اقتصادی نیز روابط امارت اسلامی با سایر کشورهای جهان به ویژه با کشورهای منطقه روز به روز بیشتر می شود و شرکت ها و سرمایه گذاران خارجی زیادی آمادگی و تمایل خود را برای سرمایه گذاری در افغانستان اعلام کرده اند.

علاوه بر ایجاد مشکل در احیای روابط با امارت اسلامی توسط کشورها و سازمان‌های مختلف، امارت اسلامی در عرصه سیاسی نیز پیشرفت‌های زیادی داشته است و تحلیل‌گران معتقدند که دور نخواهد بود زمانی که کشور‌های منطقه و جهان براساس منافع دو طرفه، روابط گسترده سیاسی و اقتصادی با امارت اسلامی داشته باشند.

با توجه به پیشرفت هایی که در بالا ذکر شد، می توان گفت که امارت اسلامی علاوه بر توسعه امنیتی و اقتصادی، در بخش سیاسی نیز موفقیت های چشمگیری دارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x