وحدت ملی بهترین راه ثبات و توسعه است!

نزدیک به 50 سال است که افغانستان از درگیری‌ها و جنگ‌های داخلی رنج می‌برد، اما فقط در سه سال گذشته، افغان‌ها تحت حاکمیت امارت اسلامی آرام گرفته‌اند، افغان ها چرا و از دست چه کسانی رنج بردند؟

علاوه بر ابعاد دیگر، فقدان وحدت ملی نیز دلیل عمده خوانده می شد، زیرا افغان ها غافل از فواید وحدت ملی، آهنگ های خود و بیگانه را با دقت و توجه فراوان گوش می دادند و آنچه را که به آنها می گفتند، می کردند. به همین دلیل است که چنین ابرهای سیاهی بر فضای سیاسی و اجتماعی افغانستان فرود آمده است، و شعاع نور معنوی را تاریک کردند.

هر یک از گروه‌های متخاصم به هر بهانه‌ای ادعای خود را مشروع می‌دانستند و برای رسیدن به اهداف ناپاک به جنگ‌های خونین می‌پرداختند، جالب اینجاست که بیشتر عوامل اختلاف آنها مداخله خارجی بود و فکر عدم پذیرش یکدیگر برای اولین بار توسط شوروی برای تحقق منافع اشغالی خود در افغانستان ایجاد شد.

اگرچه شوروی پس از یک دهه تهاجم شکست خورد، اما افکار مسموم آنها همچنان در میان افغانها منتشر شد که تنها دلیل همه شیطنت ها و جنگ های داخلی بود.

وقتی شوروی شکست خورد و کشور را ترک کرد، امریکا و ناتو رویای هضم افغانستان را در سر می پروراندند و 20 سال به ناحق خون افغان ها را زیر چشم جهانیان ریختند، امریکایی ها نیز نتوانستند با زور به اهداف مورد انتظار خود برسند، به همین دلیل مانند شوروی افغانستان را ترک کردند.

اکنون که امارت اسلامی امور افغانستان را در دست گرفته است، تمام بدبختی ها به پایان رسیده است، زیرا آنها افغان هستند و خواسته ها و منافع هموطنان خود را بهتر از دیگران می دانند، زیرا امنیت کامل و وحدت ملی برقرار شده است که این بزرگترین آرزوی ملت افغانستان است.

همه مقامات عالی رتبه امارت اسلامی، بدون هیچ گونه تفاوت قومی، فرهنگی و زبانی، به هموطنان خود به دیده عزت می نگرند و آنها را متقاعد کرده اند که همه شهروندان از حقوق یکسان برخوردارند و هیچ کس از نظر نژاد، زبان و مذهب از دیگران برتر نیست.

افغان ها نیز خواهان حاکمیت نظام اسلامی در افغانستان هستند و هرگز از جنبش های منطقه ای، قومی و زبانی حمایت نمی کنند.

خوشبختانه با آمدن امارت اسلامی این خواسته آنها برآورده شده است، نه تنها خواسته های معنوی آنان بلکه هموطنان ما شاهد هستند که کار بازسازی در هر نقطه از کشور آغاز شده است و امید است تا در آینده نزدیک شهروندان از نظر اقتصادی خودکفا شوند.

امارت اسلامی به همه اتباع خود به یک چشم نگاه می کند، کسانی که به خارج رفته اند، آنها را دعوت می کند که برگردند، زیرا آبروی آنها نزد هموطنانشان محفوظ است، عزت و آبروی هیچکس در کشور بیگانه در امان نیست و از مسئولان رژیم گذشته که به خارج از کشور رفته اند با روی باز دعوت به برگشت میکند.

وحدت ملی که بزرگترین نیاز و ضرورت مردم افغانستان است و اکنون با تلاش امارت اسلامی ایجاد شده است، بنابراین لازم است که هر شهروند برای احیا و حفظ منافع عالی کشور از امارت حمایت کند تا حیثیت افغانستان در سطح ملی و بین المللی احیا و محافظت شود.

نه تنها افغان ها، بلکه بین المللی ها نیز به چشم خود دیده اند که ساختارهای قومی، زبانی و منطقه ای در افغانستان نمی توانند پاسخگوی نیازهای مادی و معنوی افغان ها باشند و آنها را نمی توان زیر یک چتر جمع کرد، زیرا در شرایط فوق، افغان ها از یکدیگر حمایت نمیکنند.

آنچه افغان ها بر سر آن اتفاق نظر دارند و با هم مخالفت نمی کنند، دین مقدس اسلام است، زیرا اسلام دینی است که بر معنویت تکیه دارد، نه بر مادیات، اسلام همه اقوام را برادر خوانده و معیار برای آنها را تقوا خوانده است.

منبع: هیواد

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x