چه کسانی پشت حملات کرمان است؟ سیا، داعش یا موساد؟

روز گذشته حوالی تایم بعدازظهر، شهر کرمان – ایران شاهد دو انفجار مهیب و شدیدی بود که بر اساس گزارش های اولیه بر اثر این جنایت، ۹۵ نفر کشته و ۲۸۴ نفر مجروح شدند.

حادثه در زمانی اتفاق افتاد که جمع کثیری از مردم در مراسم سالگرد شهادت قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس انقلاب اسلامی ایران شرکت کرده بودند.

چند ساعت پس از این حادثه، سازمان استخباراتی و عملیات ویژه اسرائیل (موساد) در توئیتی نوشت: اطلاعات آمریکا بر این باور است که داعش پشت حملاتی در ایران می باشد که طبق گزارش‌ها ۲۰۰ کشته برجای گذاشته است.

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در واکنش تند خود به این حادثه گفت: (آمریکا مقصر است و در تمام جنایاتی که در فلسطین و غزه انجام شده نقش مستقیم داشته است.
من به رژیم صهیونیستی هشدار می دهم که تاوان این جنایت و جنایات دیگر را به گونه ای بپردازید که به خاطر آن متضرر شوید.)

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: آمریکا هیچ نقشی در انفجارهای ایران نداشته و دلیلی برای دخالت اسرائیل در این انفجارها نمی بینند. چنین اتهاماتی غیرمسئولانه است و ایالات متحده با خانواده قربانیان بمب گذاری ها ابراز همدردی می کند.

نگاهی کوتاه به روابط ایران و اسرائیل:
روابط ایران و اسرائیل در مقاطع مختلف تاریخ تغییر رنگ داده است، از سال ۱۳۲۶ هجری قمری تا سال ۱۳۵۷ که سلطنت پهلوی در ایران بود، روابط ایران و اسرائیل دوستانه بود، اما در ایران پس از سال ۱۳۵۷ که انقلاب اسلامی به وقوع پیوست، روابط دو کشور بدتر شد و حتی به سطح خصومت رسیده است.

علاوه بر عوامل مختلف بحران میان ایران و اسرائیل، برخی عوامل مهمی وجود دارد که عبارتند از: توسعه برنامه هسته ای در ایران، حمایت ایران از گروه هایی مانند حزب الله، جهاد اسلامی، حماس و انصارالله یمن و اتهامات مختلفی که اسرائیل بالای ایران بسته است. در حالی که اسرائیل از گروه هایی مانند مجاهدین خلق و جندالله حمایت می کند، ایران، اسرائیل را به انجام عملیات های مخفیانه در خاک خود متهم می کند.

ایران علاوه بر دشمنان خارجی مانند آمریکا، اسراییل و داعش، دشمنان داخلی متعددی نیز دارد که از آن جمله می توان به مجاهدین خلق، جندالله، جریان تجزیه طلب اهواز، گروه های مختلف بلوچ و کرد اشاره کرد که هر کدام بدون کمک مالی خارجی ها فعال هستند و دشمنان خارجی ایران نیز از آنها به عنوان ابزاری علیه ایران استفاده می کنند.

اگرچه رئیس جمهور ایران آقای رئیسی به صراحت از آمریکا و اسرائیل انتقاد کرده و آنها را در این جنایت دخیل دانسته است، اما بررسی های بیشتر ثابت می کند که این جنایت توسط دشمنان داخلی ایران و یا دشمنان خارجی انجام شده است.

اما حس ششم من (نویسنده) هم می گوید که سیا، موساد و داعش بازیگران این پروژه هستند.

دولت افغانستان به شدت با داعش جنگید و در نتیجه این مبارزه، این گروه تکفیری در افغانستان به انقراض نزدیک شد، همچنین در ترکیه نیز عملیات علیه داعش در جریان است، شاید بخواهند این بار ایران را به عنوان مرکز خود انتخاب کنند. اگرچه دولت افغانستان اطلاعاتی در مورد داعش با کشورهای منطقه از جمله ایران به اشتراک گذاشته است.

اگر کشورهای منطقه از جمله ایران اطلاعات دولت افغانستان را بی اهمیت بدانند و آن را از کانون توجه خود خارج کنند، ممکن است شاهد جنایات عظیم علیه بشریت دیگری مانند کرمان باشند.

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


۰ نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
۰
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x