گزارش بین‌المللی از جنایات اسرائیل علیه کودکان فلسطینی

سخنگوی یونیسف با بیان اینکه اسرائیل در حملات خود به غزه و لبنان، هیچ تمایزی میان نظامیان و غیرنظامیان قائل نیست، اعلام کرد از هر ۵ کودک در غزه، یک کودک سوءتغذیه شدید دارد و هیچ یک از تلاش‌های سازمان‌های جهانی برای توقف جنایات اسرائیل، سودی ندارد.

در حالی که سازمان‌های بین المللی بارها جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را جنگ با کودکان توصیف کرده‌اند، «کاظم ابوخلف» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) با اشاره به وضعیت فاجعه بار کودکان در نوار غزه اعلام کرد: آنچه که در نوار غزه اتفاق می‌افتد، همه استانداردهای جهانی را زیر پا گذاشته و همه مفاد حقوق بین‌الملل را نقض می‌کند.

سخنگوی یونیسف افزود: تصمیم اسرائیل برای پایان دادن به کار آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در فلسطین، قطعاً عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا آنروا ستون فقرات کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه به شمار می‌رود.

وی افزود: اسرائیل در بمباران غزه و لبنان، میان اهداف نظامی و غیرنظامی تمایز قائل نمی‌شود و هیچ توجهی به مفاد حقوق بین‌الملل ندارد. در حال حاضر از هر پنج کودک غزه یک کودک دچار سوء تغذیه شدید است و گروه بزرگی از کودکان وارد مرحله از دست دادن قوای بدنی و تحلیل اندام‌های خود شده‌اند.

این مسئول سازمان ملل تاکید کرد: 120 هزار کودک زیر 10 سال در نوار غزه باید واکسن بزنند، اما ما نتوانستیم بیش از 94 هزار واکسن تهیه کنیم و همه تماس‌ها و جلسات توجیهی که سازمان‌های بین‌المللی برای توقف جنگ در غزه و لبنان انجام می‌دهند، بیهوده است و فایده‌ای ندارد.

از طرف دیگر، وب سایت رسمی اسناد سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که خشونت اسرائیل علیه کودکان فلسطینی از 7 اکتبر 2023 به شکل وحشتناکی افزایش یافته است.

در این گزارش که در پنجاه و پنجمین نشست ژنو، به سازمان حقوق بشر ارائه شد، آمده است که اسرائیل به شدت حقوق کودکان فلسطینی را نقض می‌کند و این کودکان که تحت اشغال نظامی اسرائیل در کرانه باختری و نوار غزه زندگی می‌کنند، به طور معمول از حق زندگی، تحصیل، مسکن مناسب و حتی مراقبت‌های بهداشتی هم محروم هستند.

این مرکز هشدار داد که از 7 اکتبر 2023 کودکان فلسطینی به هدف اصلی حملات نیروهای اسرائیلی در غزه تبدیل شده‌اند که به معنای نقض مستقیم کنوانسیون سازمان ملل متحد درباره حقوق کودکان است. مدارس و بیمارستان‌های کودکان و همچنین کودکانی که در محله‌های مسکونی به دنبال آب یا غذا می‌گردند، هدف حملات هوایی و گلوله‌های جنگی اسرائیل قرار دارند.

در این گزارش آمده است که ده‌ها هزار کودک فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی در غزه قتل عام شده و هزاران تن دیگر هم دست و پایشان را از دست داده‌اند و دچار جراحت‌های وحشتناکی شده‌اند.

جیمز الدر، سخنگوی صندوق یونیسف هم با ابراز نگرانی درباره وضعیت فاجعه بار کودکان غزه اعلام کرد: با توجه به کاهش مداوم مجوزهای اسرائیل برای خروج مجروحان و بیماران از غزه بعد از بسته شدن گذرگاه رفح، کودکان در اینجا به دلیل عدم دسترسی به امکانات درمانی هر روز جان خود را از شدت درد از دست می‌دهند.

وی طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو تاکید کرد: در حالی که قبلاً ماهانه حدود 300 کودک برای درمان از غزه خارج می‌شدند، اکنون این تعداد به کمتر از یک کودک در روز رسیده است و در حالی که مسئولان سازمان ملل بیهوده در انتظار مجوزهای امنیتی این سازمان مانده‌اند، مقامات اسرائیلی هستند که مناطق مرزی را کنترل می‌کنند و اجازه خروج بیماران را نمی‌دهند.

وی با تشریح وضعیت بحرانی چند تن از کودکانی که جراحات شدید جان آنها را تهدید می‌کند و پزشکان دستور انتقال فوری آنها را به خارج از غزه داده‌اند، اظهار داشت: در نتیجه این وضعیت غیر انسانی، کودکان غزه نه تنها بر اثر بمباران و گلوله‌ها، بلکه به دلیل درد و زخم و بیماری هر روز جانشان را از دست می‌دهند.

این مسئول یونیسف خاطرنشان کرد: حتی زمانی که معجزه‌ای اتفاق بیفتد و کودکان بتوانند از انفجار بمب و آوارها جان سالم به در ببرند، عدم وجود شرایط برای خروج آنها از غزه جهت دریافت مراقبت‌های پزشکی که می‌تواند جانشان را نجات دهد، منجر به مرگ غم انگیز این کودکان می‌شود. این درحالی است که مقامات اسرائیلی هیچ توضیحی برای اینکه چرا اجازه خروج مجروحان و بیماران به ویژه کودکان از نوار غزه را نمی‌دهد، ارائه نمی‌کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x