گزارش رسانه‌های هندی از سالگرد جنگ؛ غزه در محاصره کشتار و آوار

رسانه های هندی در سالگرد جنگ در غزه از وضعیت این روزهای این منطقه نوشتند.

شبکه تلویزیونی ویون هند، با انتشار یک گفت و گوی تحلیلی در ویب سایت خبری خود نوشت: پیش از اولین سالگرد جنگ غزه (۷ اکتبر ۲۰۲۳)، ده‌ها هزار معترض در روزهای آخر هفته در شهرهای سراسر جهان راهپیمایی کردند و خواستار آتش‌بس در نوار غزه و همچنین لبنان شدند.

این رسانه نوشت: بر اساس آمار ارائه شده توسط وزارت صحت عامه فلسطین که توسط سازمان ملل متحد قابل اعتماد توصیف شده است، حمله نظامی (رژیم) اسرائیل بیش از ۴۱ هزار نفر را در غزه به کام مرگ فرستاده است که بسیاری از آن‌ها غیرنظامی بودند.

ویون اضافه کرد: با توجه به اینکه (رژیم) اسرائیل اکنون عملیات زمینی خود را در لبنان آغاز کرده و قول داده به رگبار موشک های شلیک شده از سوی ایران در این هفته پاسخ دهد، این نگرانی وجود دارد که این درگیری به یک جنگ گسترده تر تبدیل شود.

درخواست برای آتش بس

این شبکه خبری هندی نقل از خبرگزاری فرانسه گزارش داد: بیش از هزار معترض در مقابل کاخ سفید در واشنگتن تظاهرات کردند و از دولت آمریکا خواستند تا ارائه سلاح و کمک به اسرائیل را متوقف کند.

ویون نوشت: هزاران نفر از حامیان فلسطینی در شهرهای سراسر اروپا، آفریقا، استرالیا و قاره آمریکا تجمع کردند و خواستار پایان جنگ غزه شدند. در رم، تظاهرات حامیان فلسطین که هزاران نفر را به خود جلب کرد، به خشونت کشیده شد، زیرا ده‌ها معترض جوان به سمت پلیس بطری و ترقه پرتاب کردند و پلیس با گاز اشک‌آور و ماشین‌های آب‌پاش به آنان پاسخ داد. در این درگیری دست کم یک پلیس زخمی شد و دو معترض بازداشت شدند.

این رسانه هندی اضافه کرد: در مراسم راهپیمایی برای فلسطین در لندن، شعارهای «بمباران غیرنظامیان را متوقف کنید» با فریادهای «دستت از لبنان بکش» همراه شد.

یک سال ویرانی و هزاران تن‌ آوار برای مقابله با ادامه جنگ در غزه

ویب سایت خبری تلویزیون دهلی نو نیز با بازنشر گزارشی از خبرگزاری رویترز نوشت: سازمان ملل تخمین می زند که بیش از ۴۲ میلیون تن زباله وجود دارد، به گفته سازمان ملل، این حجم ۱۴ برابر مقدار آوار انباشته شده در غزه از سال ۲۰۰۸ تا آغاز جنگ یک سال پیش و بیش از پنج برابر مقدار باقی مانده از نبرد موصل در عراق در ۲۰۱۶-۲۰۱۷ است.

این رسانه نوشت: سه مقام سازمان ملل گفتند که این نهاد در حال تلاش برای کمک به مقامات غزه است که چگونه با آوارها برخورد کنند. یک کارگروه مدیریت آوار به رهبری سازمان ملل در نظر دارد یک پروژه آزمایشی با مقامات فلسطینی در خان یونس و شهر دیرالبلح در مرکز غزه انجام دهد تا پاکسازی آوارهای کنار جاده را در ماه جاری میلادی آغاز کند.

تلویزیون دهلی نو افزود: بر اساس داده های ماهواره ای سازمان ملل، دو سوم سازه های غزه قبل از جنگ، بیش از ۱۶۳ هزار ساختمان، آسیب دیده یا با خاک یکسان شده اند، حدود یک سوم این سازه ها ساختمان‌های مرتفع بودند. برآورد سازمان ملل از ماه آوریل نشان می دهد که پاکسازی آوارها ۱۴ سال طول خواهد کشید.

این گزارش به نقل از وزارت صحت عامه فلسطین نوشت: این آوار شامل اجساد بیش از ۱۰ هزار نفر و بمب های منفجر نشده است، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ می‌گوید این تهدید فراگیر است و مقامات سازمان ملل می‌گویند برخی از آواربرداری‌ها خطر آسیب رسانی بزرگی را در پی دارند. سازمان جهانی بهداشت سال گذشته نزدیک به یک میلیون مورد عفونت حاد تنفسی را در غزه ثبت کرده است، بدون اینکه بگوید چه تعداد از آنها به گرد و غبار مرتبط است.

ویب سایت خبری روزنامه هندوستان تایمز نیز در گزارشی که به صورت لحظه ای از رویدادهای جنگ خبر می دهد به گسترش جنگ در منطقه، در سالگرد هفتم اکتبر و آغاز آن اشاره کرد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برخی از احزاب و گروه ها به جای اینکه از خود محافظت کنند، مشکلات خود را حل کنند و اقتصاد خود را بهبود بخشند، به دیگران مشوره میدهند، نگران ما هستند و دنیا را از ما می ترسانند. به آنها باید گفت به جای نصیحت کردن، مشکلات داخلی خود را حل کنند و اول غم خودشان را بخورند. افغان ها...
مشکلات و خطراتی را که او (آصف درانی) به افغانستان نسبت داد، در واقع امکان همه اینها از پاکستان دیده می شود. افغانستان اکنون یک کشور امن و با ثبات است که به جای اتکا به قرضه ها و کمک های کشورهای خارجی، با استفاده از منابع خود برای خودکفایی اقتصادی تلاش می کند.
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x