گزارش رسانه‌های هندی از سالگرد جنگ؛ غزه در محاصره کشتار و آوار

رسانه های هندی در سالگرد جنگ در غزه از وضعیت این روزهای این منطقه نوشتند.

شبکه تلویزیونی ویون هند، با انتشار یک گفت و گوی تحلیلی در ویب سایت خبری خود نوشت: پیش از اولین سالگرد جنگ غزه (۷ اکتبر ۲۰۲۳)، ده‌ها هزار معترض در روزهای آخر هفته در شهرهای سراسر جهان راهپیمایی کردند و خواستار آتش‌بس در نوار غزه و همچنین لبنان شدند.

این رسانه نوشت: بر اساس آمار ارائه شده توسط وزارت صحت عامه فلسطین که توسط سازمان ملل متحد قابل اعتماد توصیف شده است، حمله نظامی (رژیم) اسرائیل بیش از ۴۱ هزار نفر را در غزه به کام مرگ فرستاده است که بسیاری از آن‌ها غیرنظامی بودند.

ویون اضافه کرد: با توجه به اینکه (رژیم) اسرائیل اکنون عملیات زمینی خود را در لبنان آغاز کرده و قول داده به رگبار موشک های شلیک شده از سوی ایران در این هفته پاسخ دهد، این نگرانی وجود دارد که این درگیری به یک جنگ گسترده تر تبدیل شود.

درخواست برای آتش بس

این شبکه خبری هندی نقل از خبرگزاری فرانسه گزارش داد: بیش از هزار معترض در مقابل کاخ سفید در واشنگتن تظاهرات کردند و از دولت آمریکا خواستند تا ارائه سلاح و کمک به اسرائیل را متوقف کند.

ویون نوشت: هزاران نفر از حامیان فلسطینی در شهرهای سراسر اروپا، آفریقا، استرالیا و قاره آمریکا تجمع کردند و خواستار پایان جنگ غزه شدند. در رم، تظاهرات حامیان فلسطین که هزاران نفر را به خود جلب کرد، به خشونت کشیده شد، زیرا ده‌ها معترض جوان به سمت پلیس بطری و ترقه پرتاب کردند و پلیس با گاز اشک‌آور و ماشین‌های آب‌پاش به آنان پاسخ داد. در این درگیری دست کم یک پلیس زخمی شد و دو معترض بازداشت شدند.

این رسانه هندی اضافه کرد: در مراسم راهپیمایی برای فلسطین در لندن، شعارهای «بمباران غیرنظامیان را متوقف کنید» با فریادهای «دستت از لبنان بکش» همراه شد.

یک سال ویرانی و هزاران تن‌ آوار برای مقابله با ادامه جنگ در غزه

ویب سایت خبری تلویزیون دهلی نو نیز با بازنشر گزارشی از خبرگزاری رویترز نوشت: سازمان ملل تخمین می زند که بیش از ۴۲ میلیون تن زباله وجود دارد، به گفته سازمان ملل، این حجم ۱۴ برابر مقدار آوار انباشته شده در غزه از سال ۲۰۰۸ تا آغاز جنگ یک سال پیش و بیش از پنج برابر مقدار باقی مانده از نبرد موصل در عراق در ۲۰۱۶-۲۰۱۷ است.

این رسانه نوشت: سه مقام سازمان ملل گفتند که این نهاد در حال تلاش برای کمک به مقامات غزه است که چگونه با آوارها برخورد کنند. یک کارگروه مدیریت آوار به رهبری سازمان ملل در نظر دارد یک پروژه آزمایشی با مقامات فلسطینی در خان یونس و شهر دیرالبلح در مرکز غزه انجام دهد تا پاکسازی آوارهای کنار جاده را در ماه جاری میلادی آغاز کند.

تلویزیون دهلی نو افزود: بر اساس داده های ماهواره ای سازمان ملل، دو سوم سازه های غزه قبل از جنگ، بیش از ۱۶۳ هزار ساختمان، آسیب دیده یا با خاک یکسان شده اند، حدود یک سوم این سازه ها ساختمان‌های مرتفع بودند. برآورد سازمان ملل از ماه آوریل نشان می دهد که پاکسازی آوارها ۱۴ سال طول خواهد کشید.

این گزارش به نقل از وزارت صحت عامه فلسطین نوشت: این آوار شامل اجساد بیش از ۱۰ هزار نفر و بمب های منفجر نشده است، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ می‌گوید این تهدید فراگیر است و مقامات سازمان ملل می‌گویند برخی از آواربرداری‌ها خطر آسیب رسانی بزرگی را در پی دارند. سازمان جهانی بهداشت سال گذشته نزدیک به یک میلیون مورد عفونت حاد تنفسی را در غزه ثبت کرده است، بدون اینکه بگوید چه تعداد از آنها به گرد و غبار مرتبط است.

ویب سایت خبری روزنامه هندوستان تایمز نیز در گزارشی که به صورت لحظه ای از رویدادهای جنگ خبر می دهد به گسترش جنگ در منطقه، در سالگرد هفتم اکتبر و آغاز آن اشاره کرد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امان الله هوتکی تحلیلگر مسائل سیاسی: جبهه به‌اصطلاح مقاومت، صرفاً گروهی از قاچاقبران، آدم‌ربایان و مقام‌های فاسد پنجشیری است که در دوران جمهوری، اموال مردم را غارت می‌کردند. همین افراد طالبان را قوم‌گرا می‌خوانند، در حالی که تمام تشکیلات خودشان بر پایه تعصب قومی بنا شده است. این گروه تحت نام مقاومت، در واقع جاسوسان بیگانگان هستند.
آرین یون نماینده پیشین پارلمان: زلنسکی دقیقاً به سرنوشتی دچار شده است که ما شدیم. فرمانده اعلی قوای ما، رئیس‌جمهور غنی نیز به ما می‌گفت که هیچ شکی در نیت آمریکا نداشته باشید. پیشنهاد ما این بود که از دامن آمریکا رها شویم و مذاکرات واقعی با طالبان آغاز گردد، اما رئیس‌جمهور تأکید داشت که آمریکا از او حمایت می‌کند...
عبدالسلام ضعیف از بنیانگذاران امارت اسلامی: هر چیزی که می‌تواند باعث نابودی و شکست یک قوم یا جامعه بزرگ شود، اختلاف و نفاق است. پایه‌های وحدت همیشه مستحکم هستند و می‌توانند در برابر هر نوع فشار مقاومت کنند. دشمن همواره راه نفوذ به این چارچوب را در تفرقه جستجو می‌کند تا به هدف خود برسد.
به اوکراین گفتند عضو ناتو شود تا امنیتش را تضمین کنیم. اوکراین که درخواست عضویت داد و جنگ شد، شرق سرزمینش را به روسیه بخشیدند و معادنش را بالا کشیدند، رییس جمهورش را هم با خفت هر چه تمام، از کاخ سفید بیرون انداختند. این یکی از عجیب ترین فریب‌های تاریخ روابط بین‌الملل بود.
همان روزی که ناچار شد امضای خروج خفت‌بار خود از افغانستان را ثبت کند، پس از بیست سال اشغالی که با مقاومتی استوار و تسلیم‌ناپذیر روبه‌رو شد. توافق دوحه فقط یک سند نبود، بلکه گواهی بر شکست بزرگ‌ترین قدرت نظامی جهان در برابر اراده‌ی ملتی بود که سر خم نکرد.
تصویری از مزار شهید سیدحسن نصرالله
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x