اگر به آبادی و تمدن توجه می‌کردیم، بن‌لادن را تحویل می‌دادیم

ندا محمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی طالبان می‌گوید که برای این گروه «دین» مهم‌تر از پیشرفت و تمدن است و اگر نمی‌بود، اسامه بن‌لادن، بنیانگذار شبکه القاعده را تحویل، و به زنان آزادی می‌دادند.

پس از حملات ۱۱ سپتامبر به خاک ایالات متحده آمریکا، طالبان درخواست واشنگتن را مبنی بر تحویل دادن اسامه بن‌لادن، بنیانگذار شبکه تروریستی القاعده، به آمریکا، نپذیرفتند و در نتیجه، با حمله ائتلاف جهانی به رهبری آمریکا، رژیم طالبان در سال ۲۰۰۱ میلادی سرنگون شد.

وزیر تحصیلات عالی طالبان در یک نوار ویدیویی می‌گوید که اگر اسامه بن‌لادن را تحویل می‌دادند و آزادی زنان را تامین می‌کرد، حکومت آنان دوام می‌یافت و به ۲۰ سال جنگ و این تعداد کشته نیاز نبود.

او گفت: «اگر به آبادی و تمدن توجه می‌کردیم، اسامه بن‌لادن را (به آمریکا) می‌دادیم و به زن‌ها آزادی می‌دادیم. نظام ما برقرار می‌ماند و به اینقدر شهید نیاز نبود. اگر محدودیت بر ما وضع شود، بمب اتم استفاده شود و جنگ دوباره شروع شود، ما هم مجبوریم احکام دین خود را نافذ کنیم. در این مورد نه کسی را مراعات می‌کنیم، نه از مشکلاتی که به وجود می‌آید، ناراحت می‌شویم.»

او گفت: «الله اجازه نمی‌دهد که درخواست‌های کفار را بپذیریم.»

او تاکید دارد که حجاب در دین اسلام فرض است و به همین دلیل، «امارت اسلامی» هیچ نرمشی به خرج نمی‌دهد و زنان را به رعایت حجاب مجبور می‌کند.

ندا محمد ندیم گفت: «برخی از افراد می‌گویند که چرا امارت اسلامی این ‌کارها را می‌کند و مدارس دخترانه را باز نمی‌کند، آموزش مختلط زنان را منع می‌کند و اینقدر به حجاب پایبند است؟ چرا به زنان اجازه کار در اداره‌ها نمی‌دهد؟ چرا به مصالح ملت نگاه نمی‌کند؟ مسلمانی ما این گونه است که از همه مسلمان‌تریم و برای ما دین خدا از همه چیز مهم‌تر است.»

ندا محمد ندیم از چهره‌های تندرو دینی طالبان است. او در این نوار ویدیویی مخالفت صریح خود را با بازگشایی دوباره دانشگاه‌ها به روی دختران بیان کرده است.

وزارت تحصیلات عالی طالبان روز (۲۰ دسامبر)، با انتشار ابلاغیه‌ای، به دانشگاه‌های دولتی و خصوصی افغانستان دستور داد که بر اساس تصمیم کابینه طالبان، تحصیل دختران را ممنوع کنند.

این ابلاغیه با امضای ندا محمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی طالبان، صادر شده بود.
(ایندپندنت / 65 دسمبر 2022)

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x