هفت و هشت ثور؛ غم های سنگین و امید های واهی

ابرقدرت جهان در پی آرمان های شوم خود در صدد گسترش پیوندهای فکری و عقیدتی در گورستان امپراتوری ها (افغانستان) برآمد که تعدادی از جوانان آن در دام تمدن کور افتادند و در افغانستان عملا برای (KGB) شروع به کار کردند.

حزب خلق ظهور کرد و به طور آشکار شروع به فعالیت کرد تا اینکه آرمان های اتحاد جماهیر شوروی، مردم مظلوم افغانستان را در بزرگترین فاجعه تاریخ، فرو برد. کودتای وحشیانه هفتم ثور روی داد. داود خان و خانواده اش را با ظلم و ستم فراوان کشتند.

هفتم ثور روز سیاهی بود که افغانها را بر سر سفره غم نشاند و سرنوشتشان را به مسکو سپرد. جاسوسان KBG به ملت مظلوم رحم نکردند، محصلین، معلمان و بزرگان قبیله را در میانه شب بردند. در حالی که فریاد و گریه همسر و فرزندان کوچک شان سکوت فضای غم انگیز شب را می شکست.

روس ها در ششم جدی سال ۱۳۵۸ مستقیماً به افغانستان حمله کردند و کارمل را سوار بر تانک مانند شاه شجاع با خود آوردند و بر تخت کابل نشاندند، به قدری ظلم کردند که در بی مثال است.

روسها در سال در ششم جدی سال ۱۳۵۸ آمدند و ۹ سال و ۵۳ روز بعد در ۲۶ دلو با لشکر ۱۵۰۰۰۰ نفری خود از افغانستان خارج شدند در حالیکه شمار مجاهدین افغانستان ۲۰۰۰۰ نفر بود.

مجاهدین پیروز با ورود به کابل و به زور راکت و باروت زیبایی بهشتی کابل را مخدوش کردند و کابل را در شعله های جنگ به جهنم تبدیل کردند و مردم مظلومشان را در هم شکستند تا امیدهایمان بر باد برود و درگیری بر سر قدرت و زور آغاز شده بود.

مجاهدین عملاً مبارزه افتخار آمیزی را علیه روسها و کمونیستها آغاز کردند که مردم افغانستان با شجاعت و غیرت فراوان از آن حمایت کردند. روزی رسید که امپراتوری شوروی بین‌المللی به دست افغان‌های فقیر شکست خورد، اندیشه کمونیسم در جهان شکست خورد و مجاهدین افغان در هشتم ثور وارد کابل شدند، و تمام دنیای اسلام در دریای خوشحالی غرق شده بودند.

در نهایت عنوان کنیم که مجاهدین افغان پس از آن به سه دسته تقسیم شدند، یک گروه در جریان جهاد شهید شدند، گروه دیگر پس از پیروزی مجاهدین در خانه های خود ماندند و شروع به تدریس کردند، زیرا دیدند که عاشقان کرسی اکنون در خون ملت مظلوم و بار دیگر آتش جنگ را در میهن شعله ور خواهند ساخت. دسته سوم دیوانگان قدرت بودند که با یکدیگر درگیر شدند و کابل را غارت کردند و ننگی را ایجاد کردند که در دوره کمونیستی اتفاق نیفتاده بود. به همین دلیل امید مسلمانان جهان به ویژه افغان ها بر باد رفته است.

(نن تکی آسیا)

 

 

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
من متن سخنرانی هشدار دهنده طولانی نتانیاهو را خواندم. من دقیقا غرور جورج بوش را هنگام حمله به افغانستان در سال 2001 در آن دیدم. نتانیاهو تهدید کرده است که غزه را نابود خواهد کرد و به کسی رحم نخواهد کرد. او به قدرت خودش مغرور بود، که ادعای خدایی نکند، همین شروع سقوطش هست تصمیم نابودی را پروردگار می...
میراث تلخ 20 سال اشغال نظامی امریکا در افغانستان، گروه‌هایی از مردان، زنان و کودکان معتاد است که در کنار جاده‌های غبارآلود، زیر پل‌ها و در کناره‌ رودخانه های آلوده کابل خوابیده‌اند. ملموس ترین هدیه 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان چیزی جز فقر، میلیون ها معتاد و انزوای کشور نیست.
من بار دیگر پیش حاکمان فعلی دست نیاز دراز میکنم تا نفرت را از طریق برادری از بین ببرند. دشمنان قسم خورده افغانستان شبانه روز در اینجا تنفر را بیشتر می کنند. پاکستان در اسلام آباد یک استودیو به افغانستان انترنشنال داده است و تلویزیون نامبرده فقط بر طبل جنگ های داخلی می کوبد. شرایط را درک کنید
امریکا با ائتلاف جهانی به بدماشی کامل به بهانه ۹/۱۱ بر ملتی اتهام ویران کردن برج های نیورک وارد کرد؛ که از شدت فقط توان رفتن به بازار قریه خود را نداشت. بوش متکبر با زور خود بدون شنیدن استدلال حمله کرد. اما با پایان حمله با چنان عجله ای فرار کرد که عامل خنده تمام رقباء شد.
13 سال پیش در چنین روزی، جولیان آسانژ ویدئویی را منتشر کرد که نشان می‌داد نیروهای آمریکایی به سوی غیرنظامیان عراقی از جمله کودکان شلیک می‌کنند. اکنون او به دلیل انتشار آن با 175 سال زندان مواجه است.  
از ویتنام گرفته تا عراق، میلیون‌ها نفر در جنگ‌هایی که توسط سیاستمداران آغاز شده کشته شده‌اند. امروز لایحه‌ای را به تصویب رساندم که بر اساس آن پارلمان باید در این مورد پاسخگو باشد و اطمینان حاصل شود که هیچ سیاستمداری نمی‌تواند استرالیایی‌ها را دوباره به جنگ‌های نامشروع بفرستد. گروه های اصلی حاضر به پاسخگویی نشدند.
قبلی
بعدی
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x